Her cilt benzersizdir ve cildi etkileyen farklı genetik kombinasyonlar ve çevresel yaşlanma belirtileri sergiler. Bu cilt sorunlarının birçoğu için birden fazla tedavi mevcuttur, ancak hangi tür tedavinin kişinin cildine uygun olduğunu bilmek için önce doktorla görüşülmelidir.

Genellikle ele alınan koşullardan bazıları şunlardır;

  • Statik kırışıklıklar
  • Dinamik kırışıklıklar
  • Pigmentasyon
  • Yara izleri
  • Vasküler durumlar
  • Cilt tonu kaybı
  • Soluk ten
  • Akne
  • Çatlak

Çeşitli cilt sorunlarını aynı anda etkili bir şekilde tedavi etmek için farklı tedavi türlerini birleştirmeye yönelik özel cilt bakımı tedavileri yapılabilir. Bu tür bir tedavi oldukça etkilidir ve hem tedavi süresini hem de iyileşme süresini azaltır.

Cilt Bakımı Tedavileri Tekniği ve Seçenekleri

Özel cilt bakımı tedavileri, en iyi sonuçları elde etmek için aynı anda birden fazla uygulama yapmanın mümkün olduğunu kanıtlıyor. Yara izi, renk değişikliği, derin çizgiler ve akne gibi cilt sorunları, özel tedaviler gerektiren örneklerden bazılarıdır, çünkü hiçbir tedavi tek başına en etkili sonuçları sunmaz. Lazer tedavileri cilt tonu üzerinde çalışır, ancak enjekte edilebilir Mezoterapi ve Somon DNA gibi uygulamalar, derin kırışıklıkları tedavi etmek için en iyi seçenek olacaktır, bu nedenle iki tür tedaviyi birleştirme ihtiyacı doğabilir.

Özel cilt bakımı tedavileri ayrıca, derinlemesine temizlik cihazları gibi cildin ağırlaştığı durumlara da yardımcı olur, gözenek ve akneyi tedavi etmek için durumunuza göre uyarlanmış kimyasal bir temizlik ile birleştirilebilir. Kombine terapiler, sorunu hedefleyip tedavi edebilir ve ayrıca gelecekte daha temiz bir cilt için olumlu tedavi sonuçlarını sürdürebilir. Bunun için en iyi alternatif Hydrafacialdır...

HydraFacial, Quartz Clinique'de sadece cildinizin sağlığını iyileştirmekle kalmayan, aynı zamanda uzun vadede ince çizgileri ve kırışıklıkları gidermeye, elastikiyeti ve sıkılığı artırmaya, cilt dokusunu ve tonunu iyileştirmeye yardımcı olan ve güneş hasarının giderilmesine yardımcı olabilen çok aşamalı bir tedavidir.

Quartz Clinique, HydraFacial’ı en deneyimli estetik uzmanlarının gözetiminde sunuyor.

Tedavi tüm cilt tipleri için harikadır ve tahrişe veya iltihaplanmaya neden olmaz.

Dokuyu iyileştirerek, ince çizgileri ve kırışıklıkları, hiperpigmentasyonu, ölü cilt hücrelerini gidererek ve yağlı cilt, kuruluk, genişlemiş gözenekler ve diğer ileri yaşlanma belirtilerini tedavi ederek cilt sağlığını iyileştirmede oldukça etkilidir.

Devrim niteliğindeki teknoloji ile HydraFacial, cildi nemlendirmek ve safsızlıkları gidermek için nemin gücünü kullanıyor ve arkasında ışıltılı bir görünüm bırakıyor.

Neden HydraFacial?

  • Rahatsızlık Yok
  • 30 Dakikada Yapılabilir
  • Anında Görünür Sonuçlar
  • Her Cilt Tipine Etkili
  • Cilt Kaygılarını Ele Alır
  • En Güçlü İnvaziv Olmayan Tedavi

HydraFacial Nasıl Çalışır?

HydraFacial tedavisi, tamamlanması genellikle 25-40 dakika süren çok adımlı, ağrısız ve tahriş edici olmayan bir tedavidir.

Sonuçlar Nelerdir?

Hydrafacial için bir tedaviden hemen sonra sonuçlar anında ve görülebilir. Lekeler, gözenekler en aza indirilirken ve cilt dokusu yenilenirken cildiniz genç ve taze hissedecektir.

Ne Sıklıkta Yaptırmalıyım?

HydraFacial tedavisi cildinize çok nazik davranır ve cilt tipinize bağlı olarak haftalık veya aylık sıklıkta yapılabilir. Terapistiniz, kapsamlı bir konsültasyona bağlı olarak size kişisel bir öneri verecektir.

Cilt Bakımı Nedir?

Hydrafacial, cildinizin gençleşmesine yardımcı olan gelişmiş bir yüz bakımı şeklidir. HydraFacial tedavi üç adımda, yani, derin temizleme, pullanma ve serumlar kullanılarak derinin hidrasyonu sağlanmış olur. Hydrafacial yüz bakımı yaptırdıktan sonra cildiniz, yaşlanma belirtilerinin azalmasına yardımcı olduğu için parlak ve genç görünecektir.

HydraFacial Ağrılı mı?

Hydrafacial, cildinizin görünümünü iyileştirmek için non-invaziv bir tekniktir. Non-invaziv bir teknik olduğundan tamamen ağrısızdır. HydraFacial tedavisini geçiren hastalar, bunu ciltlerinde çalışan küçük bir vakum olarak tanımlıyor. Ayrıca, tedavi devam ederken herhangi bir rahatsızlık veya çekme hissi söz konusu değildir.

HydraFacial Klasik Bir Cilt Bakımından Daha mı İyi?

Hydrafacial, normal cilt bakımlarının gelişmiş bir versiyonudur. Normal sonuçlardan çok daha iyi sonuçlar verdiği bilinmektedir. Normal bir yüz bakımı ile karşılaştırıldığında, hydrafacial, cildin derinlemesine temizlenmesini ve ardından ölü derinin pul pul dökülmesini sağlar. Cildin farklı sorunlarına tek bir tedavi ile hitap etmek isteyenler için daha uygun bir seçenektir.

Hassas bir cildim var. Yine de HydraFacial alabilir miyim?

Hydrafacial ile ilgili en iyi şey, diğer prosedürlerden farklı olarak her cilt tipine uygun olmasıdır. Hydrafacial'ın artan popülaritesinin ardındaki ana sebep, herkesin bu tedaviye sahip olabilmesi ve şaşırtıcı sonuçları takdir etmesidir. Hassas cilde sahip kişiler, ciltte kızarıklığa veya tahrişe neden olmadığı için HydraFacial için Quartz Clinique’e gidebilir .

HydraFacial Akneyi Azaltabilir mi?

Hydrafacial, sivilce tedavisinde yaygın olarak güvenli bir prosedür olarak kullanılmaktadır. Patentli Vortex teknolojisinin ve benzersiz başlığın kullanılması, sivilceye neden olan ve gözenek tıkanmasına neden olan unsurlardan kurtulmaya yardımcı olur. Ayrıca hiperpigmentasyon ve yara izi görünümünü de azaltır.

HydraFacial buna değer mi?

Hydrafacial, taze ve ışıltılı bir cilde sahip olmak istiyorsanız mükemmel bir seçimdir. Ayrıca, yaşlanma belirtilerinin azalmasına da yardımcı olur ve sonuçlar neredeyse iki hafta sürer. Bu nedenle, cildinizin kalitesini iyileştirmek için bir tedavi arıyorsanız, Hydrafacial buna % 100 değer.

Cilt Bakımı ve Hydrafacial fiyatlarını öğrenmek için ve Quartz Clinique ile özel bir görüşme planlamak için lütfen +90 542 464 74 33’ü arayın veya www.drleylaarvas.com dan randevu talep edin. Ziyaretinizi memnuniyetle karşılıyoruz.

Özel Quartz Poliklinik

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique