Sertleşme bozukluğu probleminde mutluluk çubuğu tedavisi en kalıcı yöntemdir. Erkeklerde görülen sertleşme problemi cinsel hayatı olumsuz yönde etkileyen önemli problemlerden biridir. Sertleşme problemi için çeşitli tedavi ve yöntemler mevcuttur. Bu tedavi yöntemleri cerrahi olmayan nitelikte olanlar ve cerrahi nitelikte olanlar olmak üzere ikiye ayrılır.

Sertleşme Sorunu ve Mutluluk Çubuğu İlişkisi

Sertleşme bozukluğunun tedavisi mutluluk çubuğu yöntemi ile mümkündür. Sertleşme bozukluğu sorunu tıpta erektil disfonksiyon adı ile geçmektedir. Sertleşme bozukluğu kimi zaman iktidarsızlık olarak da isimlendirilir fakat tercih edilen terim genel olarak sertleşme bozukluğu, sertleşme sorunu ya da erektil disfonksiyondur.

Erektil disfonksiyon, günümüzde erkeklerde ortaya çıkan önemli bir problemdir. Sertleşme bozukluğu, erkeğin cinsel ilişki sırasında yeterli sertliği elde edememesi, sertleşme durumunun hiç oluşmaması ya da kısmi oluşan sertliği uzun süre koruyamaması gibi belirtiler aracılığı ile kendini gösteren bir hastalıktır. Bununla birlikte eğer erkek, bahsedilen bölge üzerinde bir travma ya da darbe yaşamadıysa bu belirtilerin üç ay boyunca sürekli olarak devam etmesi halinde sertleşme bozukluğu tanısının konması için yeterli bir sebep oluşturur. Erektil disfonksyion tedavisi sürecinde çeşitli yöntemlerin kullanılmasından sonra artık herhangi bir sonuç alınamıyorsa mutluluk çubuğu ameliyatı ile sorun çözüme kavuşturulur.

Cerrahi Olmayan Tedavi Şekilleri ve Mutluluk Çubuğu

Cerrahi olmayan yöntemler ameliyat dışı olan doğal yöntemleri kapsar. Bu yöntemler ilaçlar, haplar cihazlar ve enjeksiyonları ifade eder. Ereksiyon hapları sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan etkili bir tedavidir. Erkeklerin %70’i bu tür ilaçlardan fayda görmektedir. Ancak sertleşme durumu peniste bulunan kanallara ve damarlara bağlı olduğu için tedaviden sonuç alamayan hastalar mutluluk çubuğu ameliyatına yönelir.

Bunun nedeni mutluluk çubuğu ameliyatının sertleşmeye kesin çözüm kavuşturması, kalıcı olması ve bununla birlikte oldukça etkili olmasıdır. Cerrahi olmayan yöntemlerden bir diğeri de vakum cihazlarıdır. Vakum cihazları doktor kontrolünde yapılması ve kullanılması gereken cihazlardır. Bundan dolayı hastaların bu konuda dikkatli olması gerekir. Penil enjeksiyonları da tedavi yöntemlerinden bir başkasıdır. Penise yapılan enjeksiyonlar ile sertleşmenin sağlanması amaçlanır. Bütün bu yöntemlerden sonuç alamayan hastalar için mutluluk çubuğu ameliyatı başka bir alternatif olacaktır.

Sertleşme Bozukluğunun Çözümünde Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Ameliyatın kapsamına bakıldığında mutluluk çubuğu ameliyatı ile penise protez takılır. Bu protezin çeşitleri vardır ve protez geliştikçe verim alma ihtimali de o düzeyde artar. Yaklaşık bir saat süren mutluluk çubuğu ameliyatı anestezi altında yapılır. Bu ameliyat ile penis içerisindeki süngere benzeyen doku, şişirilebilir silindir ile değiştirilir. Protezler vücut içerisine tamamen gizlenir ve dışarıdan bakıldığında belli olmaz. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ adresinin ziyaret edebilirsiniz.