Çeşitli sebepler sonucunda dökülmüş saçlarınızın yeniden geri gelmesi sadece saç ekimi tekniğiyle mümkündür. Bu özel teknikle doğrudan dökülmeme özelliğine sahip olan ense bölümünüzden saç kökleri alınır. Alınan greftler özel bir teknik üzerinden saç olmayan alana nakil edilir.

2021 saç ekimi fiyatları beklentileriniz doğrultusunda sunuluyor. Özellikle profesyonel saç ekim merkezi üzerinden ek ücret ödemeden dilediğiniz miktardan kalıcı saçlar ektirebilirsiniz. Saç ekimi bugün en çok ihtiyaç duyulan estetik uygulamaları arasında yer alıyor.

Saç Ekimi Nedir?

Kaliteli saç köklerine saç ekimi fiyatları inceledikten sonra doktor klinik merkezinden ulaşabilirsiniz. Saç ekimi, çeşitli nedenler neticesinde dökülmüş saç köklerinin yerine enseden alınan greftlerin transfer edilmesidir. Bu işlem saç kökleri sayısınca birkaç seans üzerinden gerçekleştirilebilir.

Ekilen yeni köklerin tekrardan dökülmesi söz konusu değildir. Dolaysıyla yeni saçlarınızı ömür boyu güvenle kullanabilirsiniz. Ense bölümünden greftler alındığından tamamen doğal saçlara sahip olursunuz.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Öncelikle saç ektirmeden önce saç ekimi fiyatları göz atmanız tavsiye edilir. Merdiven altı olarak da tanımlanan saç ekimi merkezlerinden uzak durmanız önemlidir. Saç ekimi fut ve fue olmak üzere toplamda 2 farklı yöntem üzerinden yapılır.

Fut yönteminde genellikle toplu greft alınır ve ilgili alana toplu bir şekilde transfer edilir. Fakat fue yöntemi daha gelişmiş bir uygulama olduğundan bu yöntem daha çok tercih ediliyor. Fue tekniğinde ise greftler özenle tek tek alınarak özel ve ince uçlu bir iğne yardımıyla saçsız bölgeye greftler transfer edilir.

Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Saç ekimi dileyen herkese güvenle uygulanır. Herhangi bir yaş ve cinsiyet farkı söz konusu değildir. Bu sebeple saç ekimi fiyatları haricinde erkeklerde olduğu gibi kadınlar da bu tekniği tercih ediyor. Doğuştan veya sonraki dönemlerde saçlarının bir kısmını yitirmiş olan herkes bu yöntemden faydalanabilir. Saç ekimi uzman tarafından uygulanması yan etkiler görülmemesi açısından son derece önemlidir.

Cilt Gençleştirme Yöntemleri Nelerdir?

Özellikle bayanlar tarafından cilt gençleştirme yöntemleri en çok merak edilen ayrıntılar arasında yer alıyor. Cilt gençleştirme yöntemleri oldukça fazladır. Bu bakımdan her bir yöntem kendine özgü özellik ve avantajları söz konusudur.

Dolgu enjeksiyonları, botoks, mezoterapi, PRP, altın iğne, lazer uygulamaları gibi birçok cilt gençleştirme yöntemleri mevcuttur. Cilt özellik ve tipinize göre estetik ve güzellik uzmanınız tarafından en uygun cilt gençleştirme ve saç ekimi fiyatları düşük olduğundan yöntemi tercih edilecektir.

PRP İle Cilt Yenileme Nasıl Yapılır?

PRP ile cilt yenileme pratik bir biçimde yapılır. Fakat cilt gençleştirme konusunda ilk olarak estetik ve güzellik uzmanına danışılması gerekir. PRP ile cilt sorunları giderilebilir.

Yüksek kaliteli güzellik cihazları üzerinden cilt alt tabakasına cildi besleyen protein, mineral ve çeşitli vitaminler enjekte edilir. Bu kapsamda cildinizin daha sağlıklı ve cilt gençleştirme görünüm elde etmesi sağlanır.

Dermapen Uygulaması Nedir? Nasıl Yapılır?

Son dönemlerin en sık duyduğumuz güzellik uygulamaları arasında dermapen uygulaması yer alıyor. Fakat bu uygulamadan faydalanmadan önce 2021 dermapen fiyatları göz atmanız tavsiye edilir.

Birçok amatör estetik ve güzellik merkezlerinde dermapen uygulaması yüksek fiyat tarifeleri üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu da sizlerin ekonomik yönden dezavantajlı olması demektir. İşlem öncesinde dermapen fiyatları mutlaka araştırılmalıdır.

Bu bakımdan dermapen ve cilt gençleştirme fiyatları düşük olması önemlidir. Dermapen micro iğne olarak da bilinen bir tür cilt yenileme tekniğidir. Bu uygulama üzerinden cildin en üst ve bir alt tabakasına özel iğne üzerinden çeşitli cilt besleyici maddeler enjekte edilir.

Dermapen uygulaması kısa sürede yüksek başarılar sunar. Bu yüzden dermapen fiyatları yüksek seyredebilir.

Dermapen Fiyatları

2021 dermapen fiyatları estetik ve güzellik merkezi kurumsal web sayfasından öğrenebilirsiniz. Bu kaliteli güzellik yöntemi fiyatları özellikle kurumsal kimlikli estetik ve güzellik kliniğinde daha düşüktür.

İşlem yaptıracağınız zaman bu merkezlerin dermapen fiyatları öğrenilmesi bütçeniz açısından önemlidir. Bu sebeple klinik hem yurtiçi ve hem de yurtdışı üzerinden yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Profesyonel cilt gençleştirme yöntemleriyle birçok cilt sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.