Hacamat Tedavisi İstanbul

Hacamat tedavisi İstanbul bu konuda oldukça gelişmiş bir merkezdir. Özel olarak bardaklarla uygulanan bu yöntem alternatif bir tıp yöntemi olarak uygulanmakta olup günümüzde son derece popülerdir. Ancak hacamat tedavisi büyük bir titizlik istediğinden uygulamayı yaptıracağınız merkezi araştırarak seçmelisiniz.

Çok eski zamanlardan beri uygulanan bu yöntem oldukça profesyonellik isteyen bir işlemdir. Cerrahi bir prosedür olmadığından işlemi yaptırdığınız gün evinize de dönebilirsiniz. Bu uygulama kan akışını hızlandırır. Bu sayede kronik ağrılarınız hafifler.

Ozon Tedavisi İstanbul

Ozon aslında bir oksijen türüdür. Hastalıkların onarılması günümüzde kullanımı yaygındır ve ozon tedavisi için gaz veya sıvı formları kullanılır. Ozon tedavisi oksijenle başlar ancak burada kullanılan oksijen bir çeşit dönüştürülmüş bir maddeyi ifade eder. Ozon tedavisinin pek çok faydası bulunmaktadır. Ancak farklı olan bir tedavide metabolizmayı hızlandırmasından dolayı kilo verme sürecine yardımcı olmasıdır.

 Eğer sizin de ozon tedavisinin alternatiflerinden faydalanmaya ihtiyacınız varsa draysegulaytekin.com yardım alabilirsiniz. Ozon tedavisi İstanbul konusunda sizlere uygun fiyatlar ile destek olmaktadır.

Sülük Tedavisi İstanbul

Sülük kulağa ilginç gelse de en biline alternatif tıp yöntemleri arasında yer almaktadır. Özellikle sülük tedavisi eklem ve kas rahatsızlıkları için oldukça faydalı bir yöntemdir. Bunun yanı sıra kalp hastaları, tansiyon hastaları, kanser hastaları alternatif olarak da sülük tedavisi İstanbul yöntemlerinden faydalanmaktadır.

 Sülükler daha sonra tedavi gören kişiler doktorlarıyla özel olarak konuşmalıdır. Çünkü bazı durumlarda sülük tedavisinin uygulanması doğru olmayabilir. Bu konuda draysegulaytekin.com detaylı bilgi almanız mümkündür.

Mezoterapi İstanbul

Mezoterapi, cildinizi gençleştirmek ve vücuttaki fazla yağı vücuttan atmak için vitamin, mineral, bitki özleri ayrıca bunu yanı sıra diğer kimyasalların enjeksiyonlarını kullanan bir işlemdir. Diğer cilt gençleştirme ameliyatları gibi tedaviyi yaptırmak için herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek yoktur.

  Cildi yenilemek, gençleştirmek ve sıkılaştırmak için gerekli olan maddeleri uyararak çalışır. Böylelikle hiç bir şekilde kesik ya da yara izi olmadan aynı gün kaldığınız yerden hayatınıza devam edebilirsiniz. Mezoterapi İstanbul uygulamaları oldukça kapsamlı uygulamalar olup cildinize son derece iyi gelmektedir.