İnsanların cinsel yaşamlarını tatmin etmek için çeşitli seks araçlarını kullandıkları görülebilir. Vibratörler, bu seks oyuncaklarında yer alan ürünlerden biridir ve kişinin ihtiyaçlarını karşılamak için birçok farklı şekilde geliştirilmiştir. Günümüzde kullanıcılar için birçok farklı vibratör türü bulunmaktadır. Bu vibratör türlerinin de farklı çalışma prensipleri vardır. En çok tercih edilen elektrikli, elektriksiz ve titreşimli vibratörler. Vibratör tercihleri ​​kullanıcının kişisel isteklerine göre değişebilir. Ancak genellikle kadınlardan zevk alma amacına göre uygulanır. Kullanıcılar satın aldıkları vibratörü kullanmadan önce ılık suyla temizlemelidir. Temizleyicinin cinsel organlarda hareket etmeyi kolaylaştırması için temiz bir kayganlaştırıcı kullanılması önerilir. Ayrıca klitorise vibrasyonu ile vajina dışından dokunarak son derece yüksek orgazmlara ulaşabilirsiniz.

Vibratör türleri arasında en çok tercih edilen titreşimli vibratördür. Bunun nedeni ise şarjlı ya da pilli olarak çalışarak, kadınların kritoral anlamda daha rahat uyarılmasına neden olmaktadır. Bu, eğlenceyi artırabilir ve orgazma ulaşmayı kolaylaştırabilir. Aynı zamanda, birçok titreşimli vibratör dönme veya ileri geri hareket etme yeteneğine sahiptir. Bu, kadınları mastürbasyon yapmayı daha keyifli hale getirmesine yardımcı olur. Vibratör türlerinin de farklı çalışma prensipleri vardır. En çok tercih edilen titreşimli vibratörlerdir. Vibratör tercihleri ​​kullanıcının kişisel isteklerine göre değişebilir. Ancak genellikle kadınlardan zevk alma amacına göre uygulanır. Kullanıcılar satın aldıkları vibratörü kullanmadan önce ılık suyla temizlemelidir. Vibratörün cinsel organlarda hareket etmeyi kolaylaştırması için temiz bir kayganlaştırıcı kullanılması önerilir. Ayrıca klitorise titreşim göndererek, vajina dışından da son derece yüksek orgazmlara ulaşabilirsiniz.

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi nedeniyle, her geçen gün daha fazla seks oyuncağı kullanılabilmektedir. Kullanıcı için pek hoş olmayan ve hatta bazen can sıkıcı olan pek çok seçenek bulunmaktadır. Yanlış seçimin yapıldığı ve zevke ulaşılamayacağı durumlar da olacaktır. Uygun malzemelerden yapılmamış kalitesiz seks oyuncakları tahrişe veya enfeksiyona neden olabilir. Bu nedenle vibratör seçerken çok dikkatli olunmalıdır. Öncelikle bir vibratör seçerken zevkinize en uygun seks oyuncağını bulmalısınız. Burada görünümü, şekli ve tasarımı başrol oynamaktadır. Vibratörün daha gerçekçi bir tasarıma sahip olması, insanların daha çok keyif almasını sağlayabilir. Bu nedenle birçok kadın gerçekçi vibratörler kullanmayı tercih ediyor. Vibratör, titreşimli veya titreşimsiz olarak kullanılabilir. Bu konuda kişinin istek ve zevkini ön planda tutarak ne tür bir vibratöre ihtiyacı olduğunu anlaması gerekir. Uzunluk, kalınlık, titreşimli, titreşimsiz olarak kullanıma özel üretilen vibratörlerden hangisi kendisine en uygunsa tercih edebilir ve satın alabilmektedir.