Silifke’de Büyük Üzüntü
Silifke’de spor camiası bugün resmen yıkıldı. Yıllardır kulübün içinde olan, herkesin sevdiği masör Yahya Öcal ani bir kalp kriziyle hayata veda etti. Takımın Kilis deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmesinden sonra Ünal Ünüvar Tesisleri’nde fenalaştığı söylendi. Ambulansla Silifke Devlet Hastanesi’ne götürüldü ama ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Cenaze Adana’da Defnedilecek
Öcal’ın cenazesinin memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Kulüp çevresinde herkes şokta, çünkü Öcal hem çalışkanlığı hem samimiyetiyle bilinen bir isimdi.
Kulüpten Duygusal Açıklama
Silifke Belediyespor sosyal medya hesabından kısa ama çok duygulu bir mesaj paylaştı. Mesajda, yıllarca kulübe emek veren Yahya Öcal’ın vefatının büyük üzüntü yarattığı belirtildi. Kulüp, ailesine ve tüm camiaya başsağlığı diledi.
Camianın Üzerinde Derin Bir İz Bıraktı
Öcal sadece bir masör değildi. Takımın iyi gününde kötü gününde hep yanında duran, oyuncuların abisi gibi görülen biriydi. Bu yüzden kaybı herkesi derinden sarstı. Silifke’de bugün herkesin dilinde aynı cümle var: “Büyük bir insanı kaybettik.”




