Henüz sonuçlanmamış olan ve hala devam eden Gençler ve 23 Taş Altı Avrupa Halter Şampiyonası içerisinde yurdumuzun sporcularından Nuray Levent Avrupa Şampiyonu oldu. Şampiyonluğu üç altın madalya ile alan Nuray Levent her birimizin gururu olurken aynı zamanda da yurdumuza büyük bir coşku getirdi. Milli sporcularımızın başarıları ile beraber Finlandiya’nın Rovaniemi kentinde bayrağımız bir hayli güçlü bir şekilde de dalgalandırıldı.

Nuray Levent’in şampiyonluğu Türkiye Halter Federasyonu tarafından açıklanırken aynı zamanda da organizasyonun dördüncü gününde milli sporcuların sonuçları da açıklandı. Var olan açıklamalara bakılırsa üç altın, iki gümüş ve bir bronz madalya ülkemize getirildi. Slotcasino

Avrupa Şampiyonluğu Nuray Levent İle Ülkemizde!

64 kilo ile yarışmaya katılan Nuray Levent, var olan yüksek dereceleri ile beraber Avrupa Şampiyonu olmaya hak kazandı. Kendi açıklamaları içerisinde yaşanılan gururdan da bahsedilirken sevenleri ve ülkemizin tüm fertleri, bu yeni başarıyı yürekten kutladı. Nuray Levent, milli bir sporcu olmanın yanında ülkemizin gururları tablosundaki yerini de aldı.

Yaptığı açıklamalar içerisinde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek bunun için de ne gerekliyse yapacağını da belirtti. Nuray Levent, başarılı bir şekilde performanslarını sergilemeye devam ederken ülkemizin önemli isimleri tarafından da bizzat tebrik edildi. Kendisi yurdumuz için ileriki zamanlar için de bir değer olarak bilinirken, bayrağımızı da temsil etme hedefinde.