Fatih Karagümrük’e 1 – 0 mağlup olan Medipol Başakşehir takımı teknik direktörü Aykut Kocaman Avrupa kupalarına giden yolun Fenerbahçe eşleşmesinden galip çıkmayla gerçekleşeceğini söyledi.

Karagümrük’te şans bizden yana değildi.

Süper Lig 24. hafta eşleşmesinde Fatih Karagümrük’le karşı karşıya gelen Medipol Başakşehir takımı iyi pozisyonlar yakalamasına rağmen mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Aykut Kocaman “maçın başlarında onların moral gücü biraz da bizim kan kaybetme halimizi düşününce bizim için zor olacağı aşikardı. 10 – 15 dakika böyle geçti sonrasında oyunda dengeyi kurup ataklar yapmaya başladık.

Hem penaltı var, penaltıya yakın dakikalarda bir tane kafa vuruşu, Gulbrandsen’in bir vuruşunu da kaleci kurtardı. Karagümrük’ün aynı şeyi yapacağını tahmin ediyorduk. İkinci yarının 10 – 15 dakikasını doğru geçirmek bizim için önemliydi. İkinci yarının başlarında yenen golden sonra rakibimiz ve bizim adımıza ritim değişti. Daha çok rakip kaleye gitmeye başladık, milimetrik bir ofsayt, bunun yanı sıra olan bir gol ve pozisyona girdik ama atmayı başaramadık. Son 10 dakikada daha şuursuz bir oyuna döndü. Bize nefes aldıracak bir galibiyetin hasreti biraz daha uzadı” dedi. Tempobet

Tempobet Giriş   Profesyonel teknik adam maç sonrası Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile oynayacakları mücadele hakkında da konuştu. Kocaman “Son yıllarda Başakşehir Avrupa Kupalarında başarılı olan bir takım. Şu an ligdeki görüntü itibariyle Avrupa kupaları için en kestirme yol kupa gözüküyor. Ancak güçlü bir yol olduğu da gerçek. Bu yoldan bir tanesi de Fenerbahçe’den geçiyor. Kısa yol, güçlü zorluklarla dolu ama deneyeceğiz tabii ki. Kupa önemli. Şu anki durum itibariyle belki biraz daha önemli diyebiliriz” dedi. Tempobet Mobil

Bu Hafta Önemli Puanlar Kaybettik

Bu hafta Fatih Karagümrük takımıyla karşılaşan Turuncu – Lacivertli takım ilk yarısı golsüz sona eren maçın arkasından 58. Dakikada Jimmy Durmaz’ın golüne engel olamadı. Ligdeki son 6 maçın 4’ünden mağlup 2’sinden berabere kalan Medipol Başakşehir takımı Süper Kupa’da da Trabzonspor’a yenildi.

Maç sonrası maçla ilgili yaptığı konuşmasında Kocaman bu hafta önemli puanlar kaybettiklerini belirtti. Kocaman “Bulunduğumuz konum, rakibimizin son haftalardaki başarısı, kolay gol yeme durumumuz, ciddi sakatlık durumu. Bunların hepsi yan yana gelince bize göre daha uyumlu gözüken, oyuncu seçimi yapma açısından bize göre daha avantajlı bir rakiple oynayacaktık” ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir Ziraat Kupası çeyrek final maçını 9 Şubat Salı günü Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadında gerçekleştirecek.

Giuliano Yine Penaltı Kaçırdı

Medipol Başakşehir takımının orta saha oyuncusu Giuliano, Fatih Karagümrük maçının 19. dakikasında kullandığı penaltı atışını kaçırdı. Brezilyalı futbolcu Başakşehir takımının bir önceki karşılaşması olan Galatasaray maçında da penaltı atışını gerçekleştirememişti.

Sakat oyuncuların durumuyla ilgili de konuşan Kocaman “Bugünkü maçta da Mahmut çıktıktan sonra saha yerleşimindeki sıkıntılarımız arttı. Hem Mahmut hem de Ömer Ali’nin durumlarını bilmiyoruz. Sakatlara eklenme ihtimalleri olabilir. Dönecekler açısından şu anda bir tek Berkay’ın belki dönme ihtimali var. Oda ne kadar hazır olur bilmiyorum. 19’una kadarki süreci bu şekilde geçirmek zorundayız gibi gözüküyor. 19’undaki Trabzonspor maçından sonra 7 – 8 günlük bir ara olacak. O ana kadar alabileceğimiz kadar puan toplamak en büyük isteğimiz.” şeklinde açıklama yaptı.

Medipol Başakşehir takımı bu hafta Salı günü Fenerbahçe ile Pazar günü ise Göztepe ile karşılaşacak. Trabzonspor Medipor Başakşehir karşılaşması da 19 Şubat saat 19:00’da gerçekleşecek.

Formun Üstü

Formun Altı