Beşiktaş spor kulübü korona virüs salgını nedeni ile 2021 yılının ilk divan kurulu toplantısını çevirim içi bir şekilde internet ortamında gerçekleştirmeyi planladı.

 Beşiktaş spor kulübü internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre 2021 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı 6 Mart 2021 Cumartesi günü saat 12.00’da gerçekleşecek.

 Beşiktaş Spor Kulübünün Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Park’ta Olacak

 6 Mart Cumartesi gerçekleşmesi planlanan divan kurulu toplantısı Vodafone Park’ta olacak. Korona virüs salgını dönemi nedeniyle divan kurulu toplantısı sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Beşiktaş Divan Kurulu’nun Başkanı Tevfik Yamantürk’ün başkanlığında gerçekleşecek 2021 Yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nın ikinci başkanı Fethi Hinginar, divan kurulu genel sekreteri Turgay Pirinç ve divan kurulu üyeleri Korkut Soydan, Haluk Özgerçek, İlhan Gölvan ve Fikret Kuzucu olacak. anadolucasino giriş  

 Divan Kurulu Toplantısı Online Olarak Katılıma Açık Olacak

 Beşiktaş kulübü her zaman yaptığı gibi oyuncuları ve taraftarlarını divan kurulu toplantısından habersiz bırakmayacak. Divan kurulu toplantısı Beşiktaş spor kulübünün youtube sayfası üzerinden canlı bir şekilde oyunculara ve taraftarlara sunulacak. Önceki yayınlarını youtube sayfasına kaydeden Beşiktaş Spor Kulübü’nün 2021 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nı da kaydedeceği düşünülüyor. Youtube sayfası üzerinde kaydedilen canlı yayını önceki divan kurulu toplantıları gibi oyuncu ve taraftarlar diledikleri zaman izleyebilecekler.