Milli motosikletçimiz Can Öncü, en son katıldığı Şampiyona içerisinde talihsiz bir durum ile karşı karşıya geldi. Hedeflerini her daim yüksekte tutan ve motosiklet tutkunlarının hayran olduğu isimlerden biri olarak bilinen Can Öncü yarış sırasında kaza yaptı. Bu kaza durumu içerisinde Dünya Supersprt Şampiyonası’nda da beklediği sonucu alması mümkün olmadı.

Yarıştan puansız şekilde ayrılan Can Öncü, İspanya ayağı sırasında katıldığı ikinci yarışta kaza yaptı. Bu kaza içerisinde büyük bir sakatlık da yaşanamamış olması teselliyle neden oldu. Can Öncü, yarışa ilk sırada devam etmesine rağmen virajda kaza geçirdi. Bu kaza durumu da sonrasında pistin dışındaki çakıllı alana çıkmasına neden oldu. Sonrasında durumu telafi etmeye çalışsa da yarışa devam etme durumu mümkün olmadı. Milyoner 

Can Öncü Kaza İle Karşı Karşıya Kaldı!

Yaşadığı kaza sonucunda dereceden olan ve başarıları içerisinde bir sıkıntı ile karşı karşıya gelen milli motosikletçi Can Öncü, maç içerisindeki kazada ağır bir kaza da geçirmedi. Yürekleri ağızlara getiren bu durum karşısında dik bir duruş sergilese de sevenlerini korkuttuğu da görülebiliyordu.

Can Öncü’nün bu yarışı puansız olarak kapatması bilinmesinin yanında aynı zamanda da yarışı Manuek Gonzalez kazandı. Kendisi birinci olurken bu durumun tek tesellisi de motosikletçinin ciddi bir sağlık problemi ile karşı karşıya kalmamış olmasıydı. Aynı zamanda bu durum öncelerde de antrenmanlar sırasında yaşanmıştı.