Süper Lig’in 27. Haftasında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ile Fenerbahçe maçına dair kadrolar açıklandı. Trabzonspor deplasmanına götürülmeyen isimler de dikkat çekti. Sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan Sadık Çiftpınar ile Luiz Gustavo’nun yanı sıra son idmanda takımla beraber yer alan İrfan Can Kahveci ile Caner Erkin’e de yer verilmedi. Kart cezalısı da olmayan Caner Erkin’in hangi sebepten ötürü kadroya alınmadığı konusunda açıklama yapılmadı. Bu durum merak konusu olurken Caner Erkin de kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; durum hakkında yorumlarını ortaya koydu.  bedava bahis siteleri ve deneme bonus veren siteler için tipobet hızlı üyelik adresini ziyaret ediniz

Maç Öncesi Son Gelişmeler

Süper Lig’in 27. Haftasında en çok dikkat çeken müsabaka olarak ön planda sayılan Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaşmasının öncesinde farklı gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçen haftalarda 7 futbolcusunun testi pozitif çıkan Trabzonspor’da bu duruma dair haberler bekleniyor. Gelen son haberler doğrultusunda en güncel olan test verileri ışığında tüm oyuncuların testlerinin negatif olduğu da ifade ediliyor. Bunun yanı sıra Fenerbahçe cephesinin de maçı için kamp kadrosu da açıklandı.

Fenerbahçe cephesinde 4 futbolcu maç kampı kadrosunda yer almadı. Bu futbolcuların Trabzon’a götürülmeyecekleri ifade edildi. Sakat konumda olan Luiz Gustavo ile Sadık Çiftpınar’ın yanında sakatlığını yeni atlatarak takımla beraber antrenmanlarda yer almaya devam eden İrfan Can Kahveci de yer almadı. Son olarak herhangi bir sakatlık hali ya da kart cezası bulunmayan Caner Erkin’in de neden kadroya alınmadığı merak konusu haline geldi.

Kadroya alınmadığını öğrenen Caner Erkin, sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Başarılı sol bekin kendi hesabından paylaşımıyla alık topladı. Fenerbahçe formasını giyerek armasını öptüğü bir resmi paylaşan Caner Erkin’in bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Bu paylaşımıyla gündem olan yıldız milli futbolcunun gündemde yer aldığı da gelen haberler arasında kendini gösterdi.

3 Futbolcu Yedeğe Çekilecek

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut’un Göztepe karşılaşmasından mağlup olarak ayrılmasından sonra bu durumun izlerini Trabzonspor kadrosunu değiştirerek göstermek istiyor. Son antrenmanda denediği yeni taktikle de Göztepe maçında ilk 11’de görev alan 3 oyuncuyu arka planda kalmasını istediği gelen haberler arasında yer aldı. Bu isimlerin Caner Erkin, Nazım Sangare ve Mame Thiam olduğu da ifade edildi. Bu futbolcuların yerine Marcel Tisserand, Gökhan Gönül ve Dimitris Pelkas’ın yer aldığı da ifade edildi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaşması kıran kırana geçen bir 90 dakikaya sahne olacak. Bu maçta kaleciler ve stoperler damga vuracak. Saat 19:00’da oynanacak ve Yaşar Kemal Uğurlu tarafından yönetilecek olan karşılaşma herkes tarafından takip edilecek. Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren bu karşılaşmanın şekilleneceği skor, ligin gidişatını da etkileyecek. Her iki tarafın da galibiyet parolasıyla çıkacağı da gelen haberler arasında.