2021-2022 sezonunun fikstürü belli oldu. Fikstürün Belli olması ile birlikte Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında oynanacak canli bahis siteleri Derbi müsabakalarının hangi günlere denk geldiği ve hangi tarihlerde oynanacağı da netlik kazandı. 10. Haftada Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya gelirken 13 haftada ise Galatasaray ve Fenerbahçe'nin derbi kapsamında karşılaşacağı bildirildi. 17 haftada ise Beşiktaş'la Galatasaray'ın fikstür kapsamında karşı karşıya gelmesi ve müsabakaların oynanması düşünülüyor.

Ayrıca Trabzonspor ile Galatasaray'ın oynayacağı Lig müsabakası da yine 1. yarıda 4 haftada gerçekleştirilecek. Bu aşamada sporseverlerin ilk derbi izlemek için çok beklemelerine gerek kalmayacak.9 hafta Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği bir müsabaka olacak.

Derbiler Ne Zaman Oynanacak?

En geç derbi maçının ise Beşiktaş ve Fenerbahçe Arasında 17 haftada oynanacağı söyleniyor. Futbolseverlerin bu noktada pandemi sonrasında statları izin verilen ölçüde doldurması bekleniyor. Yaklaşık bir buçuk senedir seyircisiz oynanan maçlardan sonra insanların derbi maçlarına yoğun ilgi göstermesi beklenen bir durumdur. Futbolseverlerin artık ekran başından değil de stada giderek canlı canlı derbi izleme ihtiyacı da bu şekilde karşılanmış olacak. Sizde derbi tariflerini kaçırmamak ve önceden bilet almak için fikstüre bakarak biletinizi şimdiden ayırtabilirseniz. özellikle derbilerde yer bulmak ve bilet alabilmek zor olduğu için insanlar fikstür belli olur olmaz maçları izlemek amacıyla bilet alıyorlar. Sizde derbi maçlarını kaçırmamak için biletini şimdiden ayırt edebilirsiniz