Süperlig’in 18. haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray-Gençlerbirliği maçı, ev sahibi takımın 6-0’lık net galibiyeti ile tamamlanmıştı. Bu durum, sarı kırmızılı camiada sevinç ile karşılandı ve ara transfer dönemi için sevindirici haberler arasında yer aldı. Galibiyetin ardından kameralar karşısına geçen Terim, kurmaylardan istediği transfer listesinde yer alan oyuncuları da açıkladı. Transferlerle alakalı konuşma yapan Fatih Terim, son günlerde çıkan dedikodular hakkında da açıklamalarda bulundu. Transferlerle ilgili konuşan Terim, ‘’ bet10bet Evet söylentiler doğru. İrfan Can’ı, Onyekuru’yu ve Mohamed’i renklerimize bağlamak istiyoruz. İlgili futbolcular hakkında yönetimin görüşmeleri devam ediyor. Ayrıca Visca’yı istediğimizde doğru.’’ şekilde açıklamalarda bulundu. İşte galibiyetin ardından gelen açıklamanın tüm detayları…

İşte Terimin Açıklamaları:

18. hafta karşılaşmaları arasında yer alan Galatasaray-Gençlerbirliği maçı, ev sahibinin 6-0’lık galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Bu net galibiyet, tüm camiada sevinç havasında kutlandı ve ara transfer dönemi için bir umut oldu. Karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçen ve transfer söylentileri hakkında konuşan Terim, söylentilerin çoğunun doğru olduğunu ve renklerine katmak istedikleri oyuncuları ekledi. Terim; ‘’ bet10bet giriş Birçok isim söylentiler arasında yer alıyor. Adı sanı belli olmayan kişiler için bile transfer listemizde olduğu söyleniyor. Fakat öyle bir şey yok. Biz listemizi verdik. Camianın bilmesini istediğim şey şu, imkânımız olduğu halde yapmıyoruz diye bir durum şu an yok. İnanın imkânımız olsa çok daha iyi transferler yapmaya özen gösteririz. Fakat tam tersi, şartları zorlayarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. bet10bet bahis

Transferde Yer alan İsimler Şunlar

6-0 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından kameraların karşısına geçen Terim, söylentilere kulak asılmamasını ve ekip tarafından söylenmemiş transfer haberlerinin yalan olduğunun altını çizdi. Ayrıca maddi zorluklar yaşadıklarını ve bu durumda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtmekte olan Terim, basında yer alan imkân bolluğu varken yapılmıyor algının yanlış olduğunu da ekledi. Ayrıca Terim; ‘’Evet söylentilerde yer alan İrfan Can, Onyekuru, Mohamed ve Visca isimlerini çok istiyoruz. İmkansızlıklar içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Camiamızdan ricam, lütfen bize güvenin ve söylentilerin her birine kulan asmayın.’’ şeklinde açıklamalarda da bulundu.

‘’Yetenekli Oyuncuların Peşindeyiz’’

Transfer listelerinde yer alan birkaç oyuncuyu belirten Terim, listenin özelliği ve kendi planları hakkında bilgi de verdi. Sorunlarının çok büyük olduğunu belirten ve bu sebeple istenilen işlerin rahat şekilde yapılamadığını söyleyen terim, takımı gençleştirmek istediklerini de ifade etmişti. Ayrıca Terim, ‘’Bizlere rakamsal yoğunluk olarak fayda sağlayabilecek genç ve yetenekli oyuncuları renklerimize katmak istiyoruz. Bunun için yoğun bir çalışma halindeyiz. Transfer gündeminde yer alan isimleri çok öncelerden veriyoruz. Yönetim tarafından söylediğim isim alınıyor veya biz alımı gerçekleştiremiyoruz. Artık başkalarına scoutluk yapmak istemiyoruz.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘’Yapılan Görüşmelerden Henüz Bir Sonuç Alınmadı’’

Fatih Terim, ‘’Yapılan görüşmelerden henüz bir netice alamadık. Öyle kolay bir süreç olmayacağını herkes biliyor zaten. Resmi görüşmeler devam edecek. Fakat bizler daha resmi ve daha ciddi işler yapmalıyız. Şu an için aklımda olan fikir, Omar’ın eksikliğini Linnes ve Şener ikilisi ile kapatmak. Sağ bek bölgesinde bir sorunumuz yok, o yüzden yeni bir transfer gerçekleştirmeyi düşünmüyorum. İrfan Can Kahveci, Galatasaray’da top oynamak istiyor. Fakat biz, elimizdeki bütçe ve ihtiyaç doğrultusunda nokta transferler gerçekleştirmek istiyoruz.’’ diye açıkladı.

Ayrıca ‘’Mesut Özil usta bir oyuncu. Bizim alacağımız oyuncularında aynı öneme sahip olacağına inanıyorum. Daha önümüzde 15-20 gün var. Son toplantılarımız ile transfer işlemlerimizi tamamlayacağız. Bakalım neler olacak.’’ diye ekledi.