Mesut Özil transferiyle tüm dünyaya adından bahsettiren Fenerbahçe transfere doymuyor. Yıldız futbolcu Mesut Özil'i kadrosuna katan sarı lacivertli ekip yeni bir yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak üzere. Sportif Direktör Emre Belözoğlu eşliğinde transferlere devam eden Fenerbahçe yeni isimleri renklerine katmaya devam ediyor. Bu defa ezeli rakipleri Beşiktaş'tan genç oyuncu Dorukhan Toköz ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın önerdiği 850 bin euroluk teklifi kabul etmeyen genç oyuncu, Fenerbahçe'nin 1.2 milyon euroluk teklifine sıcak baktığı belirtildi. Beşiktaş ile sözleşmesinin bitimine az bir süre kala Fenerbahçe'ye evet diyen Dorukhan 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İmza Günü Bile Belli

güncel maç izle Beşiktaş'ın 850 bin euroluk teklifine hayır diyen Dorukhan Toköz sözleşmesinin bitiş tarihi olan 1 Temmuz'da kendisini resmen Fenerbahçeli yapacak olan imzayı atması bekleniyor. 2018 yılında Eskişehirspor'dan 150 bin Euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olan genç oyuncu sergilediği futbol ile Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinden olmayı başarmıştı.

Beşiktaş'ta Yıldızı Parladı

Beşiktaş'a geldiği ilk günden itibaren iyi bir performans sergileyen genç oyuncu Milli Takıma kadar yükseldi. Beşiktaş'ta 54 maçta 3 gol atarken 5 tanede asist yaptı. Milli Takım forması altında 8 maça çıkan Dorukhan Toköz 1 gole imza atmayı başardı. Sözleşmesinin bitiş tarihi olan 1 Temmuz'dan itibaren Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek olan başarılı oyuncu şimdiden gün saymaya başladı.