Fenerbahçe içerisinde yeni transferler gerçekleşmeye devam ediyor. Aynı zamanda yeni transferlerden biri olan Diego Rossi ilk gol sevincini takımını Hatay da yaşatmıştır. Berisha da önemli fırsatlar yakalamıştır. Yakında gol perdesini onun da açacağına inanılmaktadır. Özellikle yeni transferden oldukça ümitli bir ilerleyiş bekleyen Fenerbahçe yeni sezonda iyi bir skalaya sahip olacaktır.

Aynı zamanda Fenerbahçe’de Giresunspor maçında ilk asistleri yapan kişi de Rossi ve Berisha olmuştur. Hatay deplasmanındaki performansları ile taraftarları ve kulübü de bir hayli memnun etmeyi başarmışlardır. restbettakip.com

Rossi Fenerbahçe içerisinde olduğu sürede ilk gol sevincini Hatay üzerinde yaşadı. Berisha ise önemli fırsatları yakalamaya devam ediyor. Hatta bu konuda oldukça açık bir gol penceresinin olduğu düşünülmektedir.

Pereira ve ekibi hız kesmeden en iyi şekilde antrenmanlarına devamlılık sağlıyor. Berisha’nın daha da iyi olması adına ellerinden geleni en iyi şekilde gösteriyorlar. Santrfor rolünde olan performansı ile memnun olduğunu da kaydetmiştir. Alman golcü takım savunmalarına oldukça iyi katkı yaptığı ve ilerleyen süreçlerde de yapacağı beklenmektedir. Kritik paslarda ise takımın hücumuna karşı da oldukça olumlu bir şekilde karşılanma almıştır.

Fenerbahçe sezona oldukça iyi bir başlangıç yapmıştır. Almış olduğu transferlerinde işleyişini iyi bir şekilde idare ettiği sürece takım bu sezonda güzel yerlere gelecektir. Performanslarını en iyi şekilde ilerletme gayretinde bulunuyorlar. Böylece takım daima iyi ve hazırlıklı olarak maçlarda kendini gösteriyor.