Sakatlıklar ve talihsizlikler ile mücadele eden Galatasaray’da sağ bek için sürpriz bir aday belirlendi. Norveçli yıldız oyuncu Omar Elabdellaoui’nin yılbaşı kutlamaları sırasında gözünde havai fişek patlaması sonuncunda yaralanıp hastaneye kaldırılışı ve sahalardan uzun süre uzak kalacak olması, Teknik Direktör Fatih Terim’i yeni bir sağ bek arayışına itti. Omar’ın geçici olarak sözleşmesi askıya alınıp, gelecek adaylara yer açıldı. Mevcut kadroda o bölge de görev yapan Martin Linnes ve Şener Özbayraklı’nın performansından memnun olmayan Terim’in isteği doğrultusunda transfer çalışmaları sağ bek bölgesi için başlatıldı.

Genç Oyuncu İsmail Çokçalış

Maç Özetleri Sağ bek pozisyonu için birçok ismi gündemine alan Galatasaray da rota genç isimler. Birkaç adayı değerlendiren ekip, uzun vadede görev yapacak adaylara yönelmek istiyor. Bu plan dâhilinde de Bursaspor’un 20 yaşında ki genç oyuncusu İsmail Çokçalış’ı transfer listesinin başına aldı. Bursaspor’un alt yapısında yetişen oyuncu geçen sezon A takıma yükselme başarısını kazandı. Süratı ve top tekniği ile büyük kulüplerin radarına giren genç oyuncuyu Galatasaray gündemine aldı ve hemen ardından oyuncunun menajerleri ile görüşmelere başlandı. Seria A özet izle

Türkiye U21 Forması Giyiyor

Süper Lig Maç Özetleri Ümit Milli forması da giyen İsmail Çokçalış için Galatasaray’ın Bursaspor kulübünü henüz ikna edemediği gelen haberler arasında. Fatih Terim’in bu genç ismi kadrosunda görmeyi çok istediği belirtildi. Galatasaray yönetiminin, Terim’in raporu sonrası oyuncunun bonservisini almak için pazarlığı devam ediyor. Bursasporlu genç yıldızın şu anda ki piyasa değeri 475 bin Euro.