Son günlerde futbol gündeminde olan konulardan biri de Beşiktaş’ın Gedson Fernandes ile yakından ilgilendiği. Bu konu ile anlaşma noktasına gelinmiş olmasına rağmen futbolcunun kaprisleri takımı caydırma noktasına getirdi. Durum böyle olunca siyah beyazlı takım listesinde yer alan isimlerde biri olan Fernando ile ilgilendiği iddia ediliyor. İşte Detaylar...

Beşiktaş’ın kadrosuna dahil etmek istediği isimlerden biri de Gedson Fernandes. Ancak transfer sürecisinin bu kadar uzaması, takımın yönüne bir başka oyuncuya çevirdi. Bu isim ise pusulabet 5 gün önce boşa çıkan Fernando oldu. Beijing ile sözleşmesini yeni bitiren 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ile temas kurulduğu bildirildi. Ön libero ola Fernando’nun ise edinilen bilgilere göre Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğu ve sıcak baktığı söyleniyor. Ancak son karar Sergen Yalçın’dan çıkacak. Beşiktaş’ın yeni haftadaki maçına bahis yapmak ve yüksek oranlardan yararlanmak için adresinden siteye üye olabilirsiniz.

Can Bozdoğan ile anlaşma sağlandı

Son zamanlarda başarılı transferleri ile gündemden düşmeyen Beşiktaş, Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Schalke'de forma giyen Can Bozdoğan ile de bir anlaşma sağladı. Yerli transfer hamlesi ile takımın önünü açan Sergen Yalçın, transfer sürecinin bu hafta tamamlanmasını istiyor. ile kadronun son halini canlı olarak izleyebilirsiniz.

Perşembe günü İstanbul’a geliyor

Shalke’den satın alma opsiyonlu kiralık kadrosuna dahil olacak isim Can Bozdoğan, 26 Ağustos Perşembe günü İstanbul’a gelecek. Futbol kariyerine Köln’de başlayan Bozdoğan, merkez orta saha pozisyonunda yer alıyor. Yapılan transferlerden ise son derece umutlu olan taraftarların yüzü gülüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın ise geçen seneki galibiyetin üzerine bu sene bir yenisini daha ekleyerek şampiyonluğunu taçlandırmayı hedefliyor. Tüm transferler bu hafta sonuna kadar tamamlanmış olacak.  avantajlarıyla takımınızı daha fazla destekleme fırsatı bulacaksınız.