Büyükşehir Belediyespor olarak altyapıya büyük önem verdiklerini açıklayan Kulüp Başkanı Gökhan Dinçer bazı açıklamalarda bulunmuştur.

Konuştukları arasında alt yapı çalışmalarını Bursa ve Türk Sporuna yeni sporcular kazandırmak için çalıştığını belirtmiştir.bahsegel Diğer yandan da üst liglerde mücadeleyi arttırarak ekiplerle birlikte Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmenin amacında olduğunu da dile getirmiştir. Bu doğrultu üzerinde Bursa’ya yakışır bir kadro oluşturmak içinde kadro çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Fatih Eren Uğur’un da takıma katılmasıyla birlikte büyük katkılarda bulunacağına inandığını dile getirmiştir. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını söyleyerek konuşmasını sonlandırmıştır. Fatih Eren Uğur ise karşılık olarak Büyükşehir Belediyespor da olduğu için oldukça mutlu olduğunu ve elinden geleni göstereceğini belirtmiştir. 

Voleybol Efeler Ligi ekiplerindne olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 2.02 boyunda olan ve 1990 doğumlu orta oyuncusu Fatih Eren Uğur ile sözleşme yaptığını açıklamıştır.

2021-2022 sezonunda Voleybol Efeler Ligi’nde yoluna devam edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, anlaşma sağlamış olduğu oyuncular ile sözleşmelere imza atmaya başlamıştır. Efeler Ligi’nde Bursa’nın tek temsilcisi konumunda bulunmakla beraber takımın başında Levent Zoroğlu’nu getirdiklerini de belirtmişlerdir. İlk imzayı atan ise Fatih Eren Uğur’a attırmıştır. 2.02 boyunda olan genç oyuncu orta oyuncu için Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi içerisinde düzenlenen imza töreninde Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer de yerini almıştır.