Süper Lig'in en önemli takımları arasında bulunan Kayserispor başarılı futbolcuları ile sözleşme Uzatmaya devam ediyor. casino siteleri Bu aşamada Geçtiğimiz sezon takımın başarısında büyük katkıları olan futbolcu Emre Demir'in 2023 yılına kadar sözleşmesini yeniledi yenileneceği kesinleşti. Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Doğan Alemdar ve Nurettin Korkmaz  2025 yılına kadar takımda kalacaklar.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında Geçtiğimiz sezon başarılı olan futbolcuları takımda tutmaya çalışan Kayserispor aynı zamanda birçok takımın Talip olduğu Emre Demir gibi değerli futbolcularını Kayserispor'da tutmaya çalışıyor. Bazı futbolcuları Premier Lig'den Talep edilen Kayserispor bu noktada kesenin ağzını açarak lig çalışmalarını sürdürüyor.  Yeni transferlerin yanısıra mevcut kadroyu korumayı da düşünen Kayserispor yönetimi bu noktada başarıların sürekliliğini planlıyor.

 Kayserispor İstikrar İstiyor

Kayserispor her sene olduğu gibi bu sene de ligin önemli bir takım olmayı düşünüyorum. Özellikle genç futbolcuları ile dikkat çeken aynı zamanda birçok takımın dikkatini çeken kayserispor bu noktada geçen sezonki başarılarını devam ettirmek istiyor. Kırmızı ve sarı renkleri ile tanınan kulübün son dönemde başarılı transferlerin yanı sıra aynı zamanda dikkat çeken kulüp içi haberleri de bulunuyor.

Anadolu'nun başarılı ekiplerinden birisi olan Kayseri spor futbolcuları elini tutmak ve gelecek sezonda daha başarılı işlere imza atmak istiyor. Taraftarda mevcut başarının sürdürülmesi ve aynı zamanda futbolcuların takıma kazandırılması noktasında bu tür haberleri olumlu karşılıyor.