Fransız stoper Kurt Zouma, Chelsea’de bulamadığı forma fırsatını West Ham United’da yakaladı. Geçtiğimiz günlerde resmi bir şekilde sözleşme imzalayan sporcu, West Ham United ile 4 yıllık bir anlaşma gerçekleştirdi. Önümüzdeki yıllarda West Ham United’da izleyebileceğimiz başarılı futbolcu, 26 yaşında büyük bir başarıya imza attı.

Kurt Zouma fubtol kariyerinde Chelsea’da yer aldığı tüm kulvarlarda toplamda 151 maça çıktı ve 10 gol attı. West Ham United karşılaşmalarında ileriki dönemlerde atacağı golleri taraftarları sabırsızlıkla bekliyor. betpas giriş

Fransız Futbolcu Kurt Zouma

Orta Afrika kökenli Fransız futbolcu Kurt Zouma, Premier League takımlarından biri olan Chelsea’de uzun yıllar forma giymeyi başardı. Defansın göbeğinde stoper olarak karşılaşmalarda yer alan oyuncu henüz 26 yaşında olmasına rağmen futbol kariyerinde büyük adımlarla ilerlemektedir.

Chelsea’de forma giyerken aynı zamanda Fransa’nın çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlarda da forma giymiştir. Şimdilerde ise Chelsea’nin 15 numaralı oyuncusu yeni bir sözleşmeye imzasını atarak önümüzdeki 4 yıl boyunca West Ham United takımına dahil oldu. Böylece Chelsea ile araları ayrılan futbolcu henüz basına bir açıklamada bulunmadı.

Türkiye Süper Lig’ini geçtiğimiz sezon 13. Sırada bitiren Bursaspor’da transfer sürecinde Kurt Zouma’ya talip olduğunu belirten takımlardan biri olmuştur. Ancak Zouma tercihini West Ham United’tan yana kullandı. Önümüzdeki karşılaşmalarda yetenekli futbolcuyu West Ham United forması ile göreceğimiz kesinleşti.