Ankara meme büyütme ile artık küçük ve sönük göğüslerinize yeni bir form kazandırarak istediğiniz göğüs görünümüne kavuşabilirsiniz. Kadınlar için göğüs görünümü son derece önemlidir. Göğüslerin aşırı küçük olması, aşırı büyük olması ya da sarkık olması gibi durumlar kadınlarda ciddi özgüven kaybına neden olabilir. Sadece göğüs değil burun görünümü gibi diğer fiziksel özellikler de kadın ve erkeklerde ciddi özgüven kaybı oluşturan nedenlerdir.

Meme Büyütme Nedir?

Adından da anlaşılabileceği gibi Ankara meme büyütme ameliyatı; göğüsleri küçük olan kadınların tercih ettiği ve göğüslerinin istedikleri ölçüye sahip olmasını sağladıkları cerrahi operasyondur. Meme büyütme işlemi sayesinde küçük göğüsler büyütülürken aynı zamanda göğüslere hacim ve şekil kazandırılır. Bu işlem; hastadan alınan yağ dokusu ile yapılabildiği gibi aynı zamanda göğüsler yerleştirilen silikon protez ile de gerçekleştirilebilir.

Meme Büyütme Nasıl Yapılır?

Meme büyütme işlemi öncesinde hasta detaylı muayene edilir ve hastanın beklentileri tam anlamı ile sorgulanır. İşlem genel ya da lokal anestezi ile yapılır. Göğüslerin uygun bölgelerinden küçük kesiler açılır ve bu bölgelerden göğüs içine hedef ölçüye uygun olarak hastadan alınan yağ enjekte edilir ya da silikon protez yerleştirilir. Bu şekilde meme büyütme ameliyatı yapılmış olur.

Meme Büyütme Fiyatları

Ülke ve dünya genelinde birçok klinikte meme büyütme ameliyatı yapılır. Her kliniğin farklı fiyat politikasına sahip olması, her hastaya farklı yoğunlukta işlem uygulanması gibi durumlar sebebi ile Ankara meme büyütme fiyatları da değişir. Bu sebepten ötürü detaylı ve doğru fiyat bilgisini ameliyatı yaptıracağınız uzmandan almanız en doğrusu olacaktır.

Burun Estetiği Nasıl yapılır?

Nadiren lokal ancak genellikle genel anestezi ile yapılan Ankara burun estetiği hastanın şikayetleri ve sağlık durumuna göre iki yöntem kullanılarak yapılır. Bu yöntemlerden hangisi kullanılırsa kullanılsın yönteme uygun olarak burnun iç ve iskelet yapısına ulaşılır ve buradaki yapısal ya da görsel bozukluklar giderilir. Böylece estetik kaygılar ya da solunuma bağlı sağlık sorunları ortadan kaldırılır.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burun estetiğinin uygulandığı kişiler oldukça fazladır. Estetik amaçlı olmasa da bir gün herkesin Ankara burun estetiği ameliyatına ihtiyacı olabilir. Doğumdan gelen şekil bozuklukları, kemerli burun yapısı, asimetrik burun delikleri, solunum güçlükleri, büyük burun delikleri şikâyetleri olan hastalara burun estetiği yapılır ve böylece şikâyetlerinin ortadan kalkması hedeflenir.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Ankara burun estetiği; açık ve kapalı olmak üzere iki farklı yöntem ile yapılabiliyor. Her iki yöntemin de farklı avantajları vardır. Açık yöntemde iki burun deliğinin arasından kesi açılır, burun derisi kaldırılır ve böylece burun içyapısı ile kemik yapısı görüntülenir. Kapalı yöntemde ise burna herhangi bir kesi atılmadan doğrudan uygun araçlar ile burun deliklerinden giriş yapılarak kapalı ameliyat gerekleştirilir.

Meme Küçültme Nasıl Olur?

Meme küçültme ameliyatı genel anestezi ile yapılır. Ankara meme küçültme ameliyatı ile farklı yöntem ve teknikler kullanılarak memenin fazla dokusu alınır ve meme istenilen ölçülere kavuşturulur.

Meme Küçültme Yöntemleri Nelerdir?

Lolipop kesi ve ters T olmak üzere iki farklı yöntemle Ankara meme küçültme ameliyatı yapılır. Bu yöntemler sayesinde meme yapısına ve meme ucuna göre doğru yöntem tercih edilerek meme içindeki fazla yağ dokusu vücut dışına alınır.

Meme Küçültme Fiyatları

Meme küçültme fiyatları, en çok araştırılan konulardan birisidir. Ancak Ankara meme küçültme ameliyatı yapacak uzmana, ameliyatın yapılacağı kliniğe ve aynı zamanda hastaya yapılacak işleme göre fiyatlarda kişiden kişiye göre değişebilir.