Milli voleybolcularımızdan biri olan Meryem Boz, kendi simini alan ve yeni isimlere ve gelecek başarılara kucak açacak olan spor akademisinin açılışına katıldı. Açtıkları bu spor akademisi Eskişehir içerisinde kuruldu. Aynı zamanda TED Eskişehir Koleji içerisinde faaliyetlerini gösteren bu akademi oldukça büyük umutlar var ediyor.

Ünlü voleybolcunun ismini alan bu akademi hakkında konuşan Meryem Boz, Büyük umutlarının olduğunu ve gelecek zamanlar içerisinde buradan çok daha büyük başarıların var edileceğini savunuyor. Bununla beraber kendi takımının da oldukça iyi işler başardığını ve bu sezon içerisinde ülkemizdeki herkesin voleybola olan ilgisini arttırdıklarını savunan Boz, kendi açısından umutlarını da bahsetti. Milyoner yeni adresi  Meryem Boz Spor Akademisi Büyük Başarılara Kucak Açacak!

Kız çocuklarının hayatlarına dokunup aynı zamanda da öz güvenli bir tavır içerisinde olmalarına karşı inançlı olan Boz, bununla beraber de kurdukları akademinin de başarıdan yana olduğunu söyledi. Diğer yandan Meryem Boz, açılış içerisinde oldukça etkin bir adım attıklarından da bahsetti.

Bu kısımda da akademinin açılışında yapılan forma çekişinin dört yaşında olan bir SMA hastası çocuk için gerekli katkı sağlamaya yönelik olduğunu da söyledi Bu kısımda eklentiler yapan Boz, bu akademi ile sadece profesyonel sporcular var etmeyi umut ettiklerini değil aynı zamanda güçlü kadınlar da oluşturmaktan yana olduklarını söyledi. Sporun özgüven, sağlık, disiplin konularında da etkin olduğuna dikkat çekerken kendi inançlarının yönünü de belli etti.