Kitapları neredeyse herkes tarafından okunan ve dünya üzerinde büyük bir ün yapan Paulo Coelho, son kitabını Mete Gazoz’a adadığını duyurdu. Bu konuda da gerekli açıklamaların her birini yapan Paulo Coelho, The Archer adlı kitabını okuyucuları ile buluşturdu. 21 Eylül’de artık raflardaki yerini alan kitap, ülkemizde de Okçu’nun Yolu şeklinde çevrildi.

Eserleri 170 ülke içerisinde yayımlanan ve onalrca dile çevrilen Paulo Coelho, bu konudaki açıklamalarında da direkt olarak Mete Gazoz’a seslenerek yaptı. Bu kitabı öncelikle kendisine adadığını belirtti. Diğer yandan açıklamaları içerisinde kendisinin bir okçuluk dehası olduğunu ve bu yüzden kendi okçuluk eserini de adına adadığını belirtti. Paulo Coelho, aynı zamanda kendisine adanması ile beraber de hayatlarımızı daha iyi anlaşılabileceğini de belirtti. Slotcasino giriş  Paulo Coelho Son Kitabı’nı Mete Gazoz’a Adadı!

Kitabının okçulukla ilgili olmasının yanında kendi hayatının da anlaşılabilir kılınmasını uman Paulo Coelho, kitabını Mete Gazoz’a adayarak daha iyi bir adım attığını da göstermiş oldu. Mete Gazoz son 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanmış bir isim.

Milli okçuya adanan bu kitap, yazarın değerli eserlerinden biri olmanın yanında en son eseri olarak da biliniyor. Bu kısımda yaptığı açıklamalarla da öne çıkan Paulo Coelho, okurlarının da ilgisini çeken bir adım atması ile sesini duyurdu. Milli okçu Mete Gazoz’da bu duruma oldukça olumlu geri dönüşler sağladı.