Trabzonspor teknik direktörü olan Abdullah Avcı, takımı ile birlikte son zamanlar da çıkmış oldukları zorlu maçlarda ismini üst sıralara taşımayı başarmıştı. Trabzonspor deneyimli teknik direktörü Abdullah Avcı göstermiş oldukları bu başarının aralarındaki iletişime bağlı olduğunu savunmuştu. Başarılı teknik direktör Avcı, aynı zaman da çalışmalarını planlı bir şekilde yürüttüğünü ve buna bağlı olarak takım da gözle fark edilir bir değişim yaşandığını da dile getirmişti. İmajbet Yeni Giriş

İmajbet Giriş Süper Lig'in 8. haftasında büyük bir çöküş yaşayan Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde takımın başına gelen alanında oldukça deneyimli teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte hızlıca yükselişe geçti. Takımın başına geldiği günden bu yana takımındaki futbolcular ile güçlü bir iletişim kurmayı sağlan Abdullah Avcı, takıma kısa bir süre içerisinde fiziksel ve işe yarar taktiksel aktiviteleri çalıştırmaya başladı. İmajbet  

Bordo mavili takımın başarılı ve deneyimli teknik direktörü Abdullah Avcı zorlu maç sürelerinde en büyük yardımcısı iletişim oldu. Planlı ve düzenli bir şekilde fiziksel aktiviteleri yaptıran ve takımı maça hazırlayan Avcı, takımındaki oyuncuları ile arasında kurduğu güçlü iletişim sayesinde hem kendini hem de futbolcuları motivasyon etti.

Tüm Yoğunluklarına Rağmen iletişim Kurarak Başarı Elde Ettiler

Trabzonspor için 10 Kasım 2020 tarihi büyük bir değişimin başlangıcı oldu. Belirtilen tarihte bordo mavili takımın başına teknik direktör Abdullah Avcı geçti. Takımın başına geçmesinden 12 gün sonra Trabzonspor’un ilk resmi maçına çıkan başarılı direktör, takımın yaşadığı 75 günlük maç mağlubiyetlerini tarihe karıştırarak bir ilke imza attı. Bu kadar kısa bir süre içerisinde takımı ile birlikte Süper Kupa'yı müzeye taşıdı. Oyuncu sayısının az olduğu takım yoğun maç mesaisinin ardından fiziksel ve mental açıdan yorgun olmalarına rağmen teknik direktörlerinin kendileri ile kurmuş olduğu sağlam iletişim ile birlikte kafalarının rahatladıklarını dile getiren Avcı, kazanılan maçlar da moralleri yüksek tutmaya yeterli olduğunu dile getirdi.

Maçlar Aynı Zamanda Oyunculara Antrenman Oldu

Dünya genelinde yaşanan salgın Türkiye'de de etkili olması sebebi ile maçların bir araya birikmesiyle Ocak ve Şubat aylarında yoğun bir maçtrafiği içerisine giren Trabzonspor takımı, maçların arasında yaşadıkları boşlukları antrenman yaparak geçirdiler. Çoğu boşluklar da ise takım oyuncularının dinlenmesini isteyen başarılı direktör, bu süreçte takımında ki oyuncuların durumları ile de birebir kendisi ilgilendi. Oyuncuları ile yakın temasta olan Avcı, oyuncularının durumuna göre takımın gidişatını belirleyecek planlamayı yaptı.

Kısa Sürede Üstün Başarılar Elde Ettiler

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesi ile ani yükseliş yaşayan bordo mavili takım, Süper Lig ve Süper Kupa Finali dahil olmak üzere 24 gün içerisindeki 7. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay 6 Ocak'ta kendi mekânında Göztepe ile karşı karşıya gelen takım, rakibini 1-0 mağlubiyete uğratarak yolcu etmişti.

Göztepe maçının ardından 18. haftayı bay geçiren takım, 16 Ocak'ta Antalyaspor ile karşılaştıkları maçı ise 1-1 berabere kalarak sonlandırdı. Yine kendi mekânında 19 Ocak'ta Konyaspor'u misafir eden takım, rakibini 3-1'lik bir yenilgi ile evine uğurladı. Başarılı takım katıldığı deplasmanlar da 23 Ocak tarihinde Gençlerbirliği, 27 Ocak'ta katıldığı Süper Kupa Finali Medipol Başakşehir'i ve 31 Ocak'ta lide karşı karşıya geldiği Beşiktaş takımı da dahil olmak üzere 2-1'lik bir skor ile başarı elde etti. Bu maçlar sonrasında son 3 maçını dış sahalar da yapan takım, 15 gün sonra kendi sahasında ağırladığı Denizspor'u 1-0 yenerek başarısına üstünlük kazandırdı.