Uzun yıllardır Samsun spor teknik direktörlüğünü yapan Ertuğrul Sağlam yaptığı davranış ile örnek oldu. Karla kaplanan antrenman sahasını kürekle temizleyen Sağlam görevlilerle birlikte sahayı temizlerken görüntülendi. Türkiye Futbol Federasyonu 1.ligde yer alan Samsun spor teknik patronu Ertuğrul Sağlam'dan örnek olacak bir davranış geldi. Karla kaplanan saha zeminini temizlik görevlileri ile birlikte temizleyen Sağlam takdir kazanmayı başardı. bedava bahis siteleri ve bonus veren siteler için best10 üyelik adresini ziyaret etmenizi öneririz

Başarılı teknik direktör Ertuğrul Sağlam kar içinde kalan antrenman sahasını temizlik görevlileri ile beraber temizleyerek gönüllerde bir kez daha taht kurmuş oldu. Daha iyi bir zemin elde etmek ve daha rahat antrenman yapılmasını sağlamak amacıyla temizlik görevlilerine yardım eden Sağlam hoş anların yaşanmasına neden oldu.

Görevlilere Yardım Etti

Samsun sporun teknik patronu Ertuğrul Sağlam karla kaplanan Nuri Asan tesislerinin sahasını temizleyen görevlilere yardım etti. Kırmızı beyazlı ekip karla kaplı zeminin temizlenmesinden sonra antrenmanlara başladı. Sağlam ve saha temizleme görevlileri tarafından büyük uğraşlar sonucu temizlenen saha pırıl pırıl bir hale geldi.

20 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan İstanbulspor deplasmanı için yapılacak çalışmalar start aldı. Antrenman öncesi karla kaplanan saha Ertuğrul Sağlam ve temizlik görevlileri tarafından uzun süren çalışmalar sonrasında temizlendi. Oyuncularının daha iyi bir zeminde antrenman yapmalarını sağlamak için kar temizlemesi yapan Sağlam örnek bir davranışta bulundu.

İstanbulspor Maçı Hazırlıkları Başladı

TFF 1.ligde yer alan Samsun spor İstanbulspor karşılaşması için hazırlıklara başladı. Yoğun geçen kış şartlarında karla kaplanan antrenman sahası teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve saha görevlileri tarafından daha uygun bir zemin haline getirildi. Futbolcuları için kar temizlemesi yapan Sağlam büyük uğraşlar sonucunda sahayı antrenman yapmaya elverişli bir hale getirdi. Yaklaşık olarak bir saat süren kar temizleme işlemi sonrasında oyuncular sahaya geldi.

Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar hazırlıklara hızlı bir şekilde başladı. Ertuğrul Sağlam'ın karla kaplanan sahayı temizlemesi saha görevlileri tarafından alkışla karşılandı. Yaptığı davranışla takdir kazanan başarılı teknik adam muhabirlerle küçük bir röportaj yaptı. Oyuncularımın daha iyi bir şekilde antrenman yapmaları için saha görevlilerine yardım ettim dedi.

Antrenmanda Yaşananlar

20 Şubat Cumartesi günü zorlu İstanbulspor deplasmanına çıkacak olan Samsun sporda antrenmanlar keyif içerisinde devam etti. Antrenmandan önce yaşananlar ise bir hayli dikkat çekecek nitelikteydi. Karlar içinde kalan antrenman sahası başta teknik direktör Sağlam olmak üzere saha görevlileri ile uğraş verilerek temizlendi. Antrenman yapmaya uygun hale getirilen saha da hazırlıklar başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaklaşık olarak 2 saat topla çalışan futbolcular ısınma hareketleri yaparak devam etti. Sağlam yönetiminde yapılan ısınma çalışmaları ve hareketlerden sonra ise 7’ye 7 oyun kuruldu. Daha sonra ise çift kale maç yapan kadro antrenmana son vererek dinlenmeye çekildi.