Bir zamanlar Galatasaray'da top koşturan, Melemen Spor ‘un teknik direktörü Ümit Karan, Galatasaray takımından teklif aldığını ancak kendisinin bu teklifi kabul etmediği belirtti. Ümit Karan yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendisine yardımcı antrenörlük teklif ettiğini, kendisinin görüşmelerde bulunarak bu teklifi geri çevirerek kendi yoluna gitmek istediğini söyledi.

TFF 1.Lig ekiplerinden Melemen Sporu çalıştıran eski golcü Ümit Karan gelen bu teklifi geri çevirme nedeni olarak ise, kendi yolumu çizmek istedim diyerek yanıtladı. Radyo Spordan Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan teknik adam Ümit Karan Galatasaray sevgilisini canlı yayında anlattı.

Galatasaray'ın Yeri Bende Ayrı

Canlı yayında konuşan teknik adam Ümit Karan, Galatasaray sevgisini dile getirerek şu sözlerde bulundu. " Galatasaray'a en çok değer veren futbolculardan birisi benimdir. Galatasaray'ın bendeki yeri çok ayrıdır. Galatasaray için ne gerekiyorsa yaptım ve yine yaparım.

Yine bir gün Galatasaray'da görev almak isterim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray'dan teklif almıştım fakat kendi yolumu çizmek istedi. Ancak yine böyle bir teklif gelirse hiç düşünmeden kabul ederim." diyerek Galatasaray'a olan sevgisini dile getirdi. Survivor programına da katılan teknik adam Ümit Karan burada iyi bir performans sergilemişti.

Mostafa Mohammed'e Benzetiliyor

Sarı kırmızılı ekibin yeni transferi Mostafa Mohamed geldigi ilk günden itibaren başarılı bir grafik çizerek ilk 11'in vazgeçilmez ismi olmayı başardı. Mostafa Mohamed'in kendisine benzetildiği dair soruyu cevaplayan teknik direktör Ümit Karan, "Hırslı ve mücadeleci bir yapısı var. Yıpratıcı bir özelliği var. Mostafa Mohamed Galatasaray için çok faydalı bir transfer oldu. Onu bana benzetiyorlar. Benim gibi birkaç bile vursun da görelim bakalım sonra karar veririm." diyerek esprili bir cevap verdi.

bedava bahis siteleri ve bonus veren siteler için best10 üyelik adresini ziyaret etmenizi öneririz  Dorukan Toköz transfer olayında flaş gelişmeler yaşanması hayranlarını şaşırttı.

Ülkemde İyi Bir Teknik Adam Olmak İstiyorum

Menemen Spor teknik direktörü Ümit Karan, Türkiye'yi çok sevdiğini ve ülkemde başarılı bir teknik adam olarak yoluma devam etmek istiyorum sözlerini kullandı. Menemen Spor ‘da genç bir kadroya sahip olduklarını dile getiren genç çalıştırıcı, ligin en genç kadroya sahip ekibi olduklarını ve yaş ortalamalarının 21.8 olduğunu belirtti. Mevcut oyuncuları ile sonuna kadar giderek kulübünü en iyi yere getireceğini dile getiren Karan, teknik direktör olarak büyük hedeflerinin olduğunu dile getirdi. Ümit Karan yaptığı açıklamada " Teknik direktörlük kariyerimde yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyorum.

İlk hedefim bu sezon Menemen Sporu ligde tutmak. Daha sonra kulübümü play-off ya da ilk 2 takım içine taşımak. Daha sonrasında Menemen Sporu Süper Lig'e çıkartmak istiyorum." diyerek teknik direktörlük hedeflerinden bahsetti. İleriki yıllarda Galatasaray'dan gelecek herhangi bir teklifide olumlu değerlendireceğini belirten Ümit Karan, Galatasaray sevgisinin kendinde apayrı bir yere sahip olduğunu da sözlerine ekleyerek aklının hala sarı kırmızılı takımda olduğunu gösterdi.