ASUS, MA-25 Coax-Ethernet MoCA adaptörünü duyurdu. Evdeki koaksiyel kabloları kullanan bu cihaz hızlı, stabil ve güvenli kablolu ve kablosuz internet bağlantıları sunuyor. Normalde kablolu TV için ayrılan kablolardan yararlanan bu adaptör, kablosuz ağın performansını etkileyecek derecede kalın duvarlı ve çok katlı yerlerde hızlı ve güvenilir bir MoCA ağı kurmayı sağlıyor.

Kolay kurulacak biçimde tasarlanan bu açılı kablo aksesuarı hiçbir alet gerektirmeden takılabiliyor. MA-25’te ayrıca adaptörün daha sağlam takılmasını gerektirebilecek durumlar için dört adet montaj deliği de bulunuyor.

Yakındaki bir WiFi router’a bağlanarak evdeki ağı genişletebilen ürün, Ethernet kablolarını düzenleme zahmetinden kurtarıyor.

MA-25’in sinyalleri güçlü bir biçimde koruyan dış kısmının yüzde 69’u eski tüketici ürünlerinden geri dönüştürülmüş plastikten üretiliyor. Kağıt bazlı ambalaj ise Forest Stewardship Council sertifikalı. Ürünün kutusu, içi boşaltıldıktan sonra kabloları düzenlemek için de kullanılabiliyor.