Sebebi tam olarak bilinmese de şirketin genel müdürü özel bir nedenden dolayı iptal edildiğini duyurdu. Dünya çapında merakla beklenen lansmanda firma iki yeni amiral gemisini tanıtacaktı. Bunlardan biri Moto X30 Pro, diğer ise Moto Razr 2022. Peki bu cihazlar neden merakla bekleniyordu? Cevap aslında sızdırılan teknik özelliklerde saklı.

Yeni amiral gemisinin sabırsızlıkla beklenme nedeni aslında arkasında bulundurduğu 200 MP’lik kamera. Bu da akıllı telefon tarihinde yeni bir eşiğin aşılması anlamına geliyor. Aynı zamanda Sanpdragon 8+ Gen 1 ile destekleneceğini belirtelim.

Samsung’a rakip olması beklenilen Motorola’nın diğer cihazı ise teknolojiseverlerin odak noktası oldu. Bu modelde 2020’de ki büyük çentiği geride bırakan Motorola yeni cihazında 6.67 inçlik ana ekrana ve 2.65 inçlik ikinci ekrana yer verecek.

Tahminler doğrultusunda cihaz Snapdragon 8+ Gen 1 ile desteklenirken 50 Megapiksellik bir ana kameraya sahip olacak. Cihazın 8 GB, 12 GB ve 18 GB olmak üzere üç farklı RAM ve 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama alanı sunması bekleniyor.