Nothing, şeffaf kablosuz kulaklık sloganıyla Ear (1) modelini geçtiğimiz yıl kullanıcılar ile buluşturdu. Birçok kişi Ear (2) modelini beklerken, Nothing Ear (stick) piyasaya sürüldü.

Serinin ilk modeli olan Nothing Ear (1), şeffaf tasarımıyla kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. Ses kalitesi konusunda oldukça başarılı olan Nothing Ear (1), beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Kullanıcılar Nothing Ear (2) modelini beklerken, sürpriz bir ürün tanıtımı gerçekleştirildi. İlk modelden bazı teknik farklara sahip olan Nothing Ear (stick), fiyatı ile rakiplerini geride bırakacak.

12.6 mm dinamik sürücü ile tanıtılan kulaklık, performans konusunda Notehing Ear (1) modelini geride bırakacak. Nothing Ear (1) modelinde 11.6 mm sürücü olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Bluetooth 5.2 ile karşımıza cihazda, Nothing Phone (1) ile düşük gecikme imkanı sunan Low lag mode teknolojisi bulunuyor. Şirket, Nothing Ear (stick) modelinin Bluetooth 5.1 üzeri tüm cihazlarla uyumlu çalıştığını belirtti.

Nothing Ear (stick), IP54 sertifikası sayesinde suya ve terlemeye karşı dayanıklı şekilde üretildi. Google ve Microsoft’un hızlı eşleşme teknolojilerini destekleyen model, AAC ve SBC kodeklerine sahip.Nothing Ear (stick) modeli, ABD ve Avrupa pazarında farklı fiyatlandırma politikasına sahip olacak. Şirket, ABD fiyat etiketinin 99 dolar, Avrupa fiyat etiketinin ise 119 euro olacağını duyurdu.