Geçtiğimiz yıllarda Huawei ile yollarını ayıran ve yoluna Çinli bir konsoryiumun çatısı altında devam eden Honor, ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, son olarak uygun fiyatlı Honor Play 30M modelini vitrine çıkardı.

Honor Play 30M; 6.5 inç LCD panele sahip. Aynı zamanda ekranda HD+ çözünürlük ve 20:9 en boy oranı mevcut. Ayrıca giriş segment modellerin vazgeçilmezi damla çentiğin bu cihazda da kullanıldığını belirtelim.

Ön tarafta 5 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkada 13 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel derinlik sensöründen oluşan çift kamera kurulumu bizleri karşılıyor.

Akıllı telefonda 6 GB RAM + 128 GB dahili depolamayla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bunun dışında kart desteği sayesinde depolamada artırım mümkün. Cihaz; 10W hızlarında şarj olan 5,000 mAh’lik pilden besleniyor.

Honor Play 30M, gümüş, mavi ve siyah renk seçenekleriyle an itibariyle Çin’de satışa çıktı. Küresel pazarlara da gelmesi beklenen akıllı telefonun 6 GB RAM + 128 GB dahili depolamalı seçeneği 177 dolarda satışta.