“2025, Huzur ve Kardeşlik Getirsin”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yayımladığı yeni yıl mesajında 2024’te yaşanan olumsuzluklara değinerek, 2025’in barış ve huzur yılı olması temennisinde bulundu. Başkan Yıldız, “Yeni yıl hepimize zenginlik, kardeşlik ve mutluluk getirsin,” dedi.

Toroslar Belediyesi’nden Büyük Hedefler

2025’te Toroslar Belediyesi’nin yeniden yapılanma sürecine girdiğini belirten Başkan Yıldız, bu yıl için kapsamlı projeler ve yeni hedefler belirlediklerini açıkladı. “Yollarımızdan kaldırımlarımıza, parklardan temizlik hizmetlerine kadar tüm alanlarda yaşam kalitesini artıracağız,” ifadelerini kullandı.

“Tüm Türkiye İçin Güzel Değişimler”

Başkan Yıldız, yalnızca Toroslar halkı için değil, tüm Türkiye’de olumlu değişimlere katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. “2025 yılı, hem bölgemizde hem de ülke genelinde huzuru ve refahı artıracak adımların atıldığı bir yıl olacak,” dedi.

Toroslar'da Gündem Tarım, Yol ve Temizlik: Başkan Yıldız Halkla Birlikte Bütçe Yapıyor Toroslar'da Gündem Tarım, Yol ve Temizlik: Başkan Yıldız Halkla Birlikte Bütçe Yapıyor


Toroslar Belediyesi, 2025 yılına yeni projeler ve yeniden yapılandırılmış bir vizyonla adım atıyor. Başkan Abdurrahman Yıldız’ın mesajı, Toroslar’da yaşam kalitesini yükseltme hedeflerini ve ülke genelinde pozitif etki yaratma kararlılığını yansıtıyor.