Mersin'de Tekneye Kaçak Sigara Operasyonu: 6 Tutuklama
Mersin'de Tekneye Kaçak Sigara Operasyonu: 6 Tutuklama
İçeriği Görüntüle

Şiddet anı kameraya yansıdı

Toroslar ilçesi Halkkent Mahallesi’nde yaşanan olayda, 16 yaşındaki D.O. adlı genç kız, yaşıtı E.A. tarafından sokak ortasında darp edildi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı, tepkiler çığ gibi büyüdü.

Başsavcılık hemen devreye girdi

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı olay sonrası soruşturma başlattı. Polis ekipleri kısa sürede E.A.’yı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi mahkeme tarafından “kasten yaralama” suçundan tutuklandı. Cezaevine gönderildi.

Vatandaşlar tepkili

Olayın ardından sosyal medyada “Çocuklarımıza sahip çıkalım” çağrıları yapıldı. Görüntülerde başka bir kızın da D.O.’ya vurduğu görülüyor. Şiddetin bu kadar yaygınlaşması, özellikle gençler arasında yaşanan çatışmaların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yetkililerden açıklama bekleniyor

Olayla ilgili resmi kurumların açıklama yapması bekleniyor. Eğitimciler ve psikologlar, gençler arasında artan şiddet eğilimine karşı önleyici çalışmaların artırılması gerektiğini söylüyor. Detay haberimizde gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.