Hatay’da teröristlerin saldırısında şehit olan polis memurları anıldı Hatay’da teröristlerin saldırısında şehit olan polis memurları anıldı

Taşıma ekipmanlarının verimli olması ve güvenilir olması, doğru tekerlek seçimi ile doğrudan ilgilidir. Transpalet tekeri taşıma ekipmanlarının bulunduğu ortamda performansı olumlu derecede  etkileyen önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Transpalet çekiş tekerlekleri, taşıma ekipmanlarının zeminle temasını sağlar. Bu nedenle hareketini hızlıca sağlar.Transpalet tekerlek,taşıma ekipmanlarının performansını önemli derece etkilemektedir. Doğru teker seçimi yapılması ile birlikte verimlilik sağlanır ve güvenirlik artar. İhtiyaçlarınıza en uygun transpalet tekeri modeli seçmek için tekerteker.com üzerinden ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz. Günümüzde transpalet tekeri üzerinde bulunan yüksek teknolojili gelişmeler ile birlikte daha dayanıklı ve verimli teker ürünleri üretilmektedir. Sessiz kullanım olanağı sağlayan bu ürünler özellikle poliüretan, poliamid ve rulmansız teker ürünleri, yeni teknolojiler ile üretilmekte olup, daha yüksek taşıma kapasitesi ile işletmelere oldukça uzun ömürlü kullanım olanağı sağlanmaktadır.

Transpalet Tekeri ve Modelleri

Günümüz teknolojisinde endüstri firmaları ve birçok üretici firma tarafından üretim bandında aksama yaşanmaması, kolay taşınabilirlik ve iş yükünü azaltma açısından teker modellerinin kaliteli olması oldukça büyük bir önemi bulunmaktadır. Poliüretan teker avantajları, daha sessiz çalışma imkanı ile daha düşük yuvarlanma direnci sağlar. Üstelik su ve kimyasallara karşı kuvvetli dayanıklı olma özelliği bulunmaktadır. Poliüretan tekerlek modelleri, alan sıkıntısı yaşayan  depo içerisinde yük taşımak için oldukça idealdir. Modern depolama sistemlerinde sıkça tercih edilir. Bir diğer teker modeli ise Poliamid teke avantajları ise ağır yüklerin taşınması sebebiyle ideal olması ve sert zeminlerde etkili bir faydası bulunmaktadır. Tekerteker.com üzerinde, poliüretan, poliamid ve rulmansız teker modelleri bulunmaktadır.

Hangi Teker Modeli Seçilmelidir?

Transpalet teker ürünlerini seçerken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır. İşletme ihtiyacına en uygun olan teker seçmek için göz önünde olması gereken birkaç kritik faktör rol oynar. Bunlardan en önemlileri öncelikle taşıma kapasitesidir. Hangi tür yüklerin taşınacağına bağlı bir şekilde yüksek taşıma kapasitesine sahip ürünlerde poliüretan teker, ağır yükler için oldukça uygundur. Transpalet tekeri modellerinde olan poliüretan teker, sessiz çalışma olanağı ile düşük yuvarlanma direnci sağlamaktadır. Poliamid teker, yüksek darbeye karşı aşınmaya direnç sağlar. Kauçuk teker, genellikle kolay dönme ve sessiz çalışma özelliği sunar. Teker seçiminde fiyat oldukça önemli bir faktördür. İşletmenin bütçesine uygun bir seçim yapılması gerekir. Doğru transpalet tekerleği seçimi ile birlikte depo operasyonlarının verimliliği artar ve ekipmanların ömrü uzar. İşletmenize en uygun teker modellerini tekerteker.com üzerinden inceleyebilirsiniz.

Editör: özge Özkan