Twiser, işletmelerin sürekli ve insan odaklı performans yönetimi sistemleriyle çalışanlarını geliştirmelerine olanak tanır. Çalışanların içlerindeki en iyiyi ortaya çıkarmak için düzenli geri bildirim ve hedef odaklı görüşmeler sağlar. Bu sistem, herkese performansları hakkında net bir geri bildirim sunar ve işyerindeki üretkenliği artırmak için çalışanlara koçluk yaparak onları rehberlik eder.

İnsan Kaynakları Planlaması

Twiser, kuruluşların öncelikli hedeflere odaklanmasına yardımcı olurken insan kaynakları planlaması süreçlerini yönetir. En iyi yetenekleri belirleyip motive ederek çalışanların performansını yıl boyunca değerlendirir. Bu sayede kuruluşlar, çalışanlarına yatırım yaparak başarılarını en üst düzeye çıkarır.

Öğrenme Yönetim Sistemleri ve Gelişim

Twiser, öğrenme yönetim sistemleri ile çalışanların bilgiyi güç haline getirmesine ve kuruluşun geleceği için daha parlak bir perspektif oluşturmasına olanak tanır. Çalışanlara özelleştirilmiş eğitim deneyimleri sunarak mobil öğrenme ve harmanlanmış öğrenme gibi esnek özelliklerle öğrenmeyi destekler. Otomatik ilerleme takibi sayesinde eğitim süreçlerini verimli hale getirir ve ekip üyelerinin öğrenme deneyimini güçlendirir.

Konut fiyatlarında yüzde 52 artış Konut fiyatlarında yüzde 52 artış

Dijital Öğrenme Deneyimleri

Twiser, çalışanlara dijital öğrenme deneyimleri sunarak bilgiye erişimi ve öğrenmeyi kolaylaştırır. Eğitim içeriklerini her öğrencinin dil ve tercihlerine göre uyarlayarak, ekip üyelerinin öğrenme sürecini daha etkili hale getirir. Mobil öğrenme imkanıyla, çalışanların istedikleri zaman ve mekanda eğitim almalarını sağlar.

Twiser, şirketlerin ve yöneticilerin, iletişimin kesintisiz olduğu, üretkenliğin arttığı ve ortak hedefler doğrultusunda uyum sağlanan özel çalışma alanları oluşturmasına yardımcı oluyor. Ekip, kuruluşları ve insanların yaşamlarını olumlu yönde dönüştürmeyi amaçlayan tutkulu profesyonellerden oluşmaktadır. İşletmenizin performans yönetimi ve insan kaynakları planlaması ihtiyaçlarını karşılamak için Twiser'ın çözümlerini keşfedin.