Kıbrıs Otelleri Kıbrıs’ın bütün bölgelerinde kolaylıkla bulabileceğiniz tesislerdir. Kıbrıs bir tatil mekânı olduğu için buradaki otel sektörü çok fazla gelişme göstermektedir. Hem otel sayısı bakımından hem de bu otellerin kapasitesi bakımından oldukça rahat bir tatil yapabileceğiniz Kıbrıs adasında her anınızda farklı güzelliklere rastlayacaksınız. Kıbrıs’taki bütün imkânları ayaklarınızın altına seren Kıbrıs otelleri misafirlerinin rahatlığı ve konforu için ellerinden geleni yapmaktadır. Tatil amacıyla ya da farklı bir sebeple olsun hiç fark etmez Kıbrıs’a gelen herkes hayatının en güzel tatilini geçirecektir. Çünkü bu adada yer alan Kıbrıs otelleri bir tatilcinin tatil beklentilerine cevap vermede oldukça iyidir. Bu da Kıbrıs’ta bir tatil yapma nedeni için oldukça geçerli bir sebeptir.

Lefkoşa Otel Kıbrıs’ın en hareketli şehirlerinden biri olan Lefkoşa’da yer almaktadır. Her mevsim ziyaretçi akınına uğrayan bu tesisler bilhassa yaz sezonunda en kalabalık dönemini geçirmektedir. Hizmetlerinin çoğunu eğlence ve konforda gösteren beş yıldızlı Lefkoşa otel misafirlerine gündüz Lefkoşa’nın güzelliklerini görme imkânı sağlarken geceleri birbirinden farklı eğlence programları sunmaktadır. Konser etkinlikleri, canlı müzik etkinlikleri, havuz başı etkinliği gibi birçok alanda hizmet veren bu tesisleri özel kılan şeylerden birisi de otel personellerinin profesyonelliği ve güler yüzlülüğüdür. Lefkoşa otel personelleri arasında bulunan çocuk bakıcıları da yine sizin ve çocuğunuzun en iyi şekilde tatil yapabilmeniz için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Merit Lefkoşa Kıbrıs bu bölgedeki ilk beş yıldızlı oteldir. Mimarisiyle bütün gözleri üzerine çeken bu tesisin en üst katından bütün Lefkoşa’yı izleyebilirsiniz. Mimari yapısını incelediğiniz zaman hem Osmanlı hem de Bizans mimarisinin izlerini taşıdığını kolaylıkla fark edebilirsiniz. İlk hizmet vermeye başladığı 2008 yılından beri Merit Lefkoşa Kıbrıs kendini yenilemekten hiç ödün vermedi. Her geçen yıl imkânlarına bir yenisini ekleyen bu tesisin lüks ve konfora düşkün olana misafirleri için en güzel odalar hazırlanmaktadır. Bu tesiste yapacağınız tatil sırasında Merit Lefkoşa Kıbrıs sizin için şehrin ve tesisin bütün güzelliklerinden yararlanmanızı sağlamak için birçok hizmet vermektedir. Özellikle ulaşım konusunda bir sıkıntı yaşamayacağınız için Merit Lefkoşa Kıbrıs tercihleriniz arasında olabilir.