Topraklar işgal altında ve millet havai fişekler eşliğinde alkış tutuyor. Tv’ lerde Penguen belgeselleri hala rağbette. Yandaş medya gazete ler de özgürlük geldi diye sevinç çığlıkları atıyor. Muhalif yazarlar satın alınıyor, geriye kalanlar postalanıyor. İnsanlar hürriyet’ten yoksun bırakılıyor. ülkemiz, yasalarımız, hukukumuz, insanlarımız, değerlerimiz yok olmakta.

Yeni Türkiyeye hoşgeldiniz.

Hızla artan fuhuş, hırsızlık, uyuşturucu  ve son yaşanan gezi olayları derken, Türk Polis teşkilatı çok yorgun olsa gerek ki, PKK kendi içinde bir polis teşkilatı kuruyor ve Diyarbakır da elinde silah ve sopalarla uyuşturucu satıcılarının peşine düşüyor. Her yıl milyonlarca dolar örgütün kasasına girerken bu ne lahana turşusu ben anlamış değilim.Yani açılım gayet iyi işliyor.

Yer: İzmir ( Bir öğrenci bekar evi )

Tarih: Eski Türkiye

Saat: 11:00

Gençler toplanmış kimisi elinde bira kimisi Rakı balık keyfi yapıyor. Şişe daha yarıda  ve üçüncü kadehten sonra, Gençlerden biri diğerlerine dönüp o malum soruyu soruyor.

“Ne olacak bu memleketin hali”

?

Yer: İzmir ( Bir öğrenci bekar evi )

Tarih: Yeni Türkiye

Saat: 11:00

Gençler toplanmış Rakı balık keyfi….  pardon (saat 11:00 diyorum) İçki satışı artık yok. Bonzai gençlerin arasında yerini almış. Gençlerden biri elinde uyuşturucu bir nefes çekiyor. Ve diğerlerine dönüp...

“Oğlum uçuyorum lan ben”

?