Düzce'de direksiyon hakimiyetini kaybetti: 1 yaralı Düzce'de direksiyon hakimiyetini kaybetti: 1 yaralı
  • Rabbimiz! Bu yeni yılda bize sağlık, sıhhat, afiyet, huzur, mutluluk, başarı, bol rızık, bereket, huzur, adalet, sevgi, saygı, hoşgörü, barış, kardeşlik ve tüm güzellikleri nasip eyle. Bizi kötülüklerden, hastalıklardan, belalardan, musibetlerden, kazalardan, sıkıntılardan ve üzüntülerden koru. Bizi doğru yoldan ayırma. Bizi sevdiklerimizle beraber cennette buluştur. Amin.
  • Ey Allahım! Bu yeni yılda bize hayırlı işler, hayırlı kazançlar, hayırlı arkadaşlıklar, hayırlı evlilikler, hayırlı nesiller nasip eyle. Bizi şerre ve kötülüklere karşı koru. Bizi rızan doğrultusunda yaşat. Bizi sevdiklerimizle beraber cennette buluştur. Amin.
  • Ey Allahım! Bu yeni yılda bize aklımızı, kalbimizi, ruhumuzu ve bedenimizi koru. Bizi doğru yoldan ayırma. Bize doğruyu yanlıştan ayırmayı öğret. Bizi ilim ve irfan sahibi kıl. Bizi sevdiklerimizle beraber cennette buluştur. Amin.
  • Ey Allahım! Bu yeni yılda bize barış, huzur, kardeşlik ve sevgiyi nasip eyle. Dünyayı bir cennet bahçesine çevir. Bizi birbirimize sevdir. Bizi kötülüklerden, ayrılıklardan, savaşlardan, düşmanlıklardan koru. Bizi sevdiklerimizle beraber cennette buluştur. Amin.
  • Ey Allahım! Bu yeni yılda bize yardım et. Bize güç ve kuvvet ver. Bize doğru yolu göster. Bizi kötülüklerden ve sapıklıklardan koru. Bizi sevdiklerimizle beraber cennette buluştur. Amin.

Bu dualar, sadece birer örnektir. Kendinizi ve sevdiklerinizi düşünerek, dilerseniz bu duaları kendi sözlerinizle de yapabilirsiniz.