Yenişehir sokaklarında zafer coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Korteji ile bayram coşkusu sokaklara taşındı. Forum AVM önünden Özgecan Aslan Barış Meydanı’na devam eden korteje Mersinli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Mersin Yenişehir’de 30 Ağustos Korteji düzenlendi. Atatürk posteri ve Türk bayrakları eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne klasik otomobilliler ve bisikletliler de katıldı. Marşlar ve şarkılar söyleyen kortejdeki vatandaşlar renkli görüntüler oluştururken, yol boyunca yoğun ilgiyle karşılaştı.

Korteje Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, CHP PM Üyesi Emre Yılmaz,  CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Manuş Baba Mersinlilerle buluşuyor

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Yenişehir’de bugün de devam edecek.  Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek konserde Manuş Baba bugün saat 20.00’de Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda Mersinlilerle buluşacak.