Ne kadar çok severseniz yada ne kadar çok sevilirseniz sevilin, herkes ya aldanır ya aldatır. Bu siz isteseniz de istemeseniz de böyledir.Mutlu aşk yoktur, Çünkü gerçek'ten sevenler, gerçekten sevmeyenlerin kurbanı olurlar.
Aynı şehir de ya da ayrı şehirler de olmanız birşeyi değiştirmiyor. Bana ister mutsuz bir insan deyin isterseniz aldatılmış yaralı bir adam, açıkçası umurum da değil, gerçekler acıdır. Ve çekilen acılar da gerçeğin ta kendisi. Öldürülmek üzere olan birisinin iki seçeneği vardır, ya ölür ya da öldürür. Aldatılmak korkusu da aynı şeydir. Aldatılmak tan korkan biri öyle yada böyle muhakkak bir gün gelir aldatır.

Susmak ve inanmak mutlu eder, gerçeklerden kaçanları. Ama mutluğu sadece kendi ben anlayışın daki sevgilerde bulanlar, ne aldatılmaktan korkar ne de aldatmak gibi basit anlık zevklerde bulur mutluluğu.

Çok sevmişsin ne anlamı var ki? O nun kokusuna bir başkasının kokusu karıştı! Bunu bilir ve kabul edersen, kendi kokunu gizli gizli başkasına karıştırır mutlu mesut yaşarsın.

-YAŞARMISIN PİS KOKULARLA? ONU' DA BEN BİLEMEM ARTIK.

Benim tek bildiğim sadakat sadece köpeklere mahsus... Bir kitap adı gibi..."Sadece Köpekler Farkında"

Köpek gibi sevenler gelsin yanı başıma, İnsan gibi sevmek kimin haddine...