F-16’lar, pilotların kumandasında vatanı koruyor F-16’lar, pilotların kumandasında vatanı koruyor

Türkiye Posta ve Telgraf Anonim Şirketi ( PTT), uzun süredir beklenen o büyük miktarda bir personel alımı için hazırlık yapmaya başladı. Gelen haberlere göre, PTT yaklaşık olarak 60 bin kadar farklı pozisyonlar için personel alımı yapacak.

İlgili yetkililer 2023 senesi çıkmadan yapılacak olan bu alımlar kapsamında 81 şehirde ilanların yayınlanacağını belirtti. Başvurular ise PTT’nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

PTT tarafından gelen bilgiler doğrultusunda alınacak olan personel sayısı yaklaşık olarak 60.000 kadar olacak. İşe alınacak kişiler farklı farklı pozisyonlarda görev alacaklar. Bu iş ilanları arasında posta dağıtıcı, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi ve kargo dağıtıcısı görevleri yer almaktadır.

PTT yetkililer başvuru süreci hakkında ayrıntılı açıklamalar yaparak, başvuruların en geç Ekim ayı içinde tamamlanacağını bildirdi. Başvuru yapacak adayların ilgili koşulları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru koşulları arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, adli sicil kaydı ya da arşiv kaydının olmaması, 18 yaşını doldurmuş olmak gibi. Şunu da belirtelim işe alim yapılacak her pozisyonun kendine ait ek koşulları da olacağı belirtiliyor. Bunun için başvuru esnasında koşullar kısmını her pozisyonun için ayrı ayrı inceleyin.