Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantı boyunca muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerine ilişkin beklenti, öneri ve taleplerini dile getirdi. Altyapıdan üstyapıya, sosyal hizmetlerden çevre düzenlemelerine kadar pek çok başlıkta görüş alışverişi yapılırken, bugüne kadar hayata geçirilen projeler ve önümüzdeki süreçte planlanan çalışmalar da detaylı şekilde ele alındı.
Başkan Tuncer, yaptığı değerlendirmede mahalle muhtarlarının hizmette en önemli paydaşlarından biri olduğuna dikkat çekerek, 'Mahallelerimizin nabzını en iyi tutan, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini en doğru şekilde bize ileten muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olmaya büyük önem veriyoruz. Her mahallemiz bizim için aynı derecede kıymetli. Bu nedenle hizmetlerimizi planlarken sizlerin görüşleri bizim için yol gösterici oluyor' ifadelerini kullandı.
GERÇEKLEŞEN VE PLANLANAN PROJELER PAYLAŞILDI
Toplantıda, bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar hakkında muhtarlara kapsamlı bilgiler verildi. Park ve yeşil alan düzenlemeleri, yol bakım ve onarım çalışmaları, sosyal projeler ve vatandaş odaklı hizmetler detaylı şekilde anlatıldı. Aynı zamanda önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da bilgilendirme yapılarak, mahalle bazlı öncelikler değerlendirildi. Mahalle muhtarları ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Tuncer'e teşekkür etti. Muhtarlar, belediye ile kurulan güçlü iletişim sayesinde sorunların daha hızlı çözüme kavuştuğunu belirtti.
'BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
Toplantının sonunda konuşan Başkan Tuncer, katılımları ve katkıları dolayısıyla tüm muhtarlara teşekkür ederek, 'Bu kenti birlikte yönetiyor, birlikte geliştiriyoruz. Sizlerin emeği, gayreti ve vatandaşlarımızla kurduğunuz güçlü bağ bizim için çok değerli. Mezitli'ye en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi. (DHA)



