Her yaştan kadının dikkatini çeken 14 ayar altın kolye modelleri göz alıcı zarafeti ve modelleri ile birlikte kadınların gözdesi halinde kullanılır. Altın denilince akla ilk olarak altın kolye gelmesi kadınların gerdanında   zarif bir görünüm oluşturulmasını sağlar. Özel günlerde, doğum günlerinde, sevgililer gününde ya da eşlerinize yapabileceğiniz ufak sürprizler de tercih edebileceğiniz 14 ayar altın kolye modelleri, birçok farklı çeşit skalasına sahiptir.

Altın kolye satın alımı gerçekleştirileceği zaman alanında uzman kişiler tarafından bu alışverişin gerçekleştirilmesi daha doğru olacaktır.

14 Ayar Altın Kolye Fiyatları

14 ayar altın kolye modelleri yapılan işçiliğin kalitesine ve modelinin tasarımına göre fiyat aralıkları değerlendirilir. Altın işçiliği oldukça önemli olduğu için kadınların gerdanında zarif durabilecek kolye tasarımlarının yapılması gerekir. Bu konuda işçilik ile birlikte artan fiyatları göz önünde bulundurmanız gerekir.

Damla, zümrüt, yuvarlak modelleri farklı tasarım ile birlikte farklı fiyat aralıklarına sahiptir. Birçok farklı model ve tasarımda bulunan altın kolyelerin fiyatlarını, Https://www.emajewellery.com.tr/kolye sitesinden inceleyerek satın alabilirsiniz.