2022 Yılının Finans Öncüsü Burcu Akyol’un Ekonomiye Bakışı

Finans çevrelerinde başarıları ile adından söz ettirmeyi başaran Burcu Akyol 02.08.1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ekonomi, global trading, bankacılık ve finans, yazılım bilişim sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. Bu sayede yatırım danışmanlığı konularında da hizmet veriyor. Verileri doğru yöntemlerle toplama, analiz etme, istatistikleri değerlendirme yeteneği ile dikkatleri çekiyor.

Almış olduğu ekonomi eğitimi ile global finans sektörlerinde önemli şirketlere ve bireysel yatırımcılara anlaşma ve portföy sağlıyor. Aslan burcu olan ekonomist edindiği deneyimleri paylaşma ve insanların finans konularında geliştirmesi konusunda etkili iletişim kuruyor. Geçmişteki finans gelişmelerini takip ederek yaptığı gelecekteki yatırım trendlerini öngörebiliyor. 

Burcu Akyol Kimdir?

Aslan burcu olan Burcu Akyol kimdir incelendiğinde finans ve ekonomi sektöründe adından en çok söz edilen kişiler arasında olduğu görülür. İstanbul’da doğmuş olan Aksoy ekonomi alanında lisans eğitimini İzmir’de Dokuz Eylül üniversitesinde almıştır. Daha sonra ise lisansüstü eğitimine Kıbrıs’ta Yakın Doğu Üniversitesinde devam etmiştir. Uluslararası piyasaların işleyişi ve trade etmenin farklı yollarını öğrenmek amacıyla London Academy Of Trading’te eğitim almıştır.

Farklı üniversitelerde aldığı eğitimleri harmanlayarak piyasaları yakından takip ederek yatırım araçlarını doğru analiz eder. Global ekonomileri yakında takip ederek risk analizini de dikkatle yapar. Ekip çalışmasına önem veren ekonomist portföy yönetiminden yararlanmak isteyen kişiler [email protected] adresinden iletişim kurabiliyorlar. Ayrıca ekonomistin twitter ve instagram hesaplarının yanında kendine ait olan https://burcuakyoldiyari.com/# adresinden web sitesine erişim sağlayabiliyorlar.

Burcu Akyol Güvenilir Mi?

Aldığı eğitimler ile ekonomi, finans, bankacılık, global trading, yazılım bilişim yazılımları konusunda uzmanlaşmıştır. Bunun ardından ise 2017, 2019 yılları arasında GCM şirketine, 2019, 2021 yılları arasında XM şirketine, 2021, 2022 yıları arasında A1, 2022, 2023 yıllarında High Rise Market LLC şirketlerine portföy ve anlaşma hizmeti vermiştir. Güvenilir olmaya önem veren ekonomist etik değerlere önem verir. Bu şekilde yatırım danışmanlığı hizmeti almak isteyen kişilerin Burcu Aksoy güvenilir mi sorularının evet karşılığını bulmasını sağlar.

Ekonomist geçmişteki piyasa hareketlerini inceler ve bunlardan çıkarttığı sonuçlar ile piyasanın bugün ve yakın gelecekte ne gibi gelişmeler göstereceğine dair öngörüde bulunur. Bu özelliği ile Aksoy Flama Formasyon patent sahibidir. Sahip olduğu Flama formasyon patenti ile yatırımlar öncesi piyasa analizlerini dikkatle yapar.

Burcu Akyol’un Ödülleri

Burcu Akyol’un ödülleri artmaya devam ediyor. Finans konularında yaptığı araştırmalar ve hazırladığı içerikler ile Best content creator about Economic Details Of The Season LAT (Londra) ödülünü almıştır. Yaptığı derinlemesine analizler ve bunları diğer insanlar ile paylaşmaya devam etmesi ile ilerleyen yıllarda da bu ödülün en büyük adayları arasında yer alıyor. Bussiness Trade and Professional Portfolio Management (Londra) ödülü ekonomistin uluslararası şirketlere yatırım ve portföy yönetimi konusunda sunduğu hizmetin kalitesi ile aldığı ödüller arasında yer alıyor.

Best Trader Of The Year - From Turkey ödülü Türkiye’de yılın en iyi trading işlemcisi olarak kazandığı ödüldür. EuropeanCeo Awards – Best Introducer Broker(2018) Avrupa’nın en iyi brokeri olduğunu kanıtlayan ödülü ekonomistin sahip olmaktan gurur duyduğu ödüller arasında yer alıyor. FIRA – Certificate de ekonomistin uluslararası piyasalarda broker, yatırım uzmanı ve portföy yöneticisi olmasının ödülüdür.

Burcu Akyol İle Ekonomi

Burcu Akyol ile ekonomi takip edilmesi ile birlikte yatırımlara doğru yön verilmesi imkanı bulunur. Türk ekonomisinin büyümesi ve özellikle global trading işlemlerini başarı ile yapması için yaptığı analizleri takipçileri ve kendisine başvuran kişilerle paylaşır. Güvenilir olmaya önem verir ve yatırım için kendinden tavsiye isteyen kişiler piyasalarda bulunan riskler hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmez. Yatırımların doğru veriye doğru kaynaktan erişme ve analiz etme sonrasında yapılmasının gerekliliği konusuna dikkatleri çeker.

Her insanın ekonomi, finans konularında uzman olması mümkün değildir. Bu gibi kişilerin birikimlerini isabetli yatırımlarla değerlendirmesi için danışmanlık ve yatırım portföyü anlaşma hizmeti verir. Aslan burcu olmanın da getirdiği bir özellik ile liderlik ruhu bulunur. İşbirliği yaptığı kişilerin ve şirketlerin projelerini yönetir ve doğru yönlendirir. Forex piyasasında yaptığı derinlemesine analizler ve isabetli tavsiyeler ile dikkatleri çeken ekonomist ile görüşerek tavsiyelerinden yararlanmak mümkün oluyor.