Cerave krem çok kuru ciltler için özel olarak geliştirilmiş olan bir bakım kremi olup özel formülü cilt bariyerini güçlendirmeye yarar. İçeriğinde bulunan hyalüronik asit sayesinde cilt nemi mükemmel derecede korunmuş ve nemlenmiş olur.

Dermatologlar tarafından geliştirilen özel formülü ile çok kuru cilde sahip olanların kullandığı ve çok iyi sonuçlar aldığı bir krem olan cerave krem  kesinlikle parfüm içermez. Hipoalerjeniktir ve  3 temel Seramid barındırır.

Cerave Teknolojisi

Kontrollü salınım teknolojisi ile geliştirilen cerave cildin gün boyu nemli kalmasını sağlar.  Sadece 3 ürünle piyasaya giren marka bugün 70’ten fazla ürünüyle her yaştan insana  cilt bakımında yardımcı oluyor. 

Pek çok ödül sahibi olan cerave ürünleri içerdiği formülü sayesinde cilt bariyerini güçlendirir ve korur. Doğru ve düzenli bir kullanım ile mutlaka iyi bir sonuç alacaksınız. Temiz ve kuru cilde dairesel hareketler yaparak masaj yoluyla uygulayabilirsiniz.

Fakat öncesinde cilt yapısına uygun bir temizleyici ile cildin temizlenip arındırılmasında fayda vardır.  Siz de cerave ürünlerini denemek isterseniz https://www.kozmela.com/cerave sayfasını ziyaret ederek ürünleri inceleyebilirsiniz.