Enyakintesisat Olarak Tesisat Sorunlarına Çözüm Bulalım
 

En Yakın Su Tesisat sorunlarının en yaygın olduğu yerler tartışmasız banyolar, mutfaklar ve lavabolardır. Sıhhi tesisat sorunları insanları korkutmakta ve evler soygun şeklinde zarar görmektedir. Ama artık En Yakın su tesisatçısı ile sorununun çözümü çok basit ve pratik hale gelmiştir.

Yeni nesil cihazlar ile kurulum işlem süresi hızlı bir şekilde çözülmektedir. En yakın Tesisat Su tesisatçısı olarak tesisat sorunlarını son teknoloji ekipmanlarla çözüyoruz. Evinize Banyo ve Mutfağınıza zarar vermeden tadilat yapılmayacaktır. İstanbul genelinde her türlü tesisat sorununa çözüm sunuyoruz. Garantili hizmet ile tüm işlemlere destek oluyoruz ve sorun çıkması durumunda aynı gün hizmet veriyoruz.

Cihaz Sızıntısı Tespiti

En çok su sızdıran yerlerden biri evimizdir. Cihaz fiyatına göre kaçak tespiti hayatımızda büyük problemlere yol açmakta ve çözülmesi gerekmektedir. Fark edilmeyen bir sızıntı, hem bizler hem de alt kattaki komşularımız için büyük sorunlara neden olarak ahlaki kaygılara neden olur. Bir sızıntıdan şüpheleniyorsanız, sızıntı dedektörümüz bunu tespit edecektir. En Yakın su tesisatçısı olarak hizmetinizdeyiz. Ayrıca son teknoloji sızıntı araçlarımız var. Bir kurulumcu olarak hatasız bilgi aktarımına önem veriyoruz.

Su Kaçağı Tespiti Nasıl Anlaşılır?

Eğer alt komşunun duvarlarında veya tavanında sararma veya küflenme varsa ve bunun dışında;

Nemin kokusunu almaya başlarsanız

 Fayansta ciddi su varsa

 Vana kapalı olduğu halde su sayacı dönmeye devam ediyorsa

 Derzler arasında sararma görülürse su kaçağına tekabül eder

 Yukarıda bahsedildiği gibi, bir sızıntı belirtileri var, ancak nasıl ve neden oluyor?

 Sızıntılarla ilgili en belirgin hatalardan biri evinize tesisatçı gelmesidir. Peki,  sızıntı belirtileri nelerdir?

 Galvanizli boru kullanımı

 Boruya iyi kaynak yapılmamış

 Musluğun hızlı açılıp kapanması başlı başına bir su kaçağı sebebidir. Su sızıntılarının belirli nedenleri vardır.

Bir Sızıntı Kaynağı Nasıl Belirlenir?

Sızıntılar hayatımızı olumsuz etkileyebilir. Hasar görmeden hızlı bir şekilde tanımak çok önemlidir. Şimdi biraz süreçten de bir sızıntı bildirimi alır almaz, sızıntı soruşturmasının araştırılması için adresinize gönderilecektir. En Yakın su tesisatçısı  olarak hizmetinizdeyiz.

Adreste yönetim yapıldıktan sonra, ekipmanın yerini tespit etmeye başlamak için kaçak dedektörü kullanılır. Kurulum kararı akustik dinleme cihazı ile uygun bir ortam yaratır.

Akustik bir dinleme cihazı boruyu dinler ve sızıntıyı bulur. Bu süreçte kırılacak tek bir yer var ve ekonomik durumdan çok fazla zarar görmeyeceksiniz.

Kaçak Tespiti Neden Önemlidir?

Hem evimiz hem de alt kat komşularımızla ilgili sızıntıları tespit etmek için erkenden fark edilmesi ve sorunun çözülmesi gerekiyor. Sorun devam ederse, maddi kayıplara uğrayacaksınız. Evleri rutubet kokar ve su sızıntıları nedeniyle küf oluşmaya başlar. Su fiyatlarınız artmaya başlıyor ve aydan aya farklılık gösteriyor. Çevreye hasar vermeden teknolojik cihaz yardımı ile de hasar tespiti yapılabilir. En yakın tesisat olarak hizmetinizdeyiz.

Çok fazla yerde kırılmadığı için cihaz ile kolayca algılanır. Manevi hasar ortadan kalkar. Çok fazla yeri kırmak evde veya ofiste düzeni bozabilir. Görüldüğü gibi konusunda uzman bir firma yardımı ile size pek çok fayda sağlayacaktır.

Sızıntı Detektörü Nedir?

Evinizde veya ofisinizde bir sızıntı meydana gelirse, cihazlarımız bunu kolayca tespit edebilir ve size çok para kazandırabilir. Cihaz ekranında kaçakları da gösteren kaçak detektörü, kaçak aramayı daha kolay ve kolay hale getiriyor. En Yakın Su Tesisatçısı olarak cihazlarımız ile hizmetinizdeyiz Kamera cihazımız evinizdeki sızıntıyı bulmanızı kolaylaştırır ve ekran size sızıntının nerede olduğunu gösterir.