Jessica Bachar'ın Görüşleriyle: Şirketler İçin Etkili PR Stratejileri
 
[Hikaye Anlatıcılığı ve Marka İmajı: İş insanı Jessica Bachar, güçlü hikayelerin şirketlerin başarısında nasıl önemli bir rol oynadığını anlatıyor]
 
Hikaye anlatıcılığı, markanızın değerlerini ve kimliğini yansıtabilmeniz için oldukça önemlidir.
İş insanı Jessica Bachar, markaların başarıya ulaşmak için güçlü ve etkileyici hikayelere odaklanmaları gerektiğini vurgulayarak, hikaye anlatıcılığının marka imajı üzerindeki etkisine değiniyor.
 
“Etkileyici ve özgün hikayelerle hedef kitlenizin ilgisini çekebilir ve onlarla güçlü bir bağ kurabilirsiniz.” diyen Bachar, son dönemlerde gelişen çağ ile birlikte markaların sosyal medya platformlarını etkili kullanmalarını tavsiye ediyor. Özellikle, toplumsal sorunlara duyarlılığın önemini vurgulayan iş insanı Bachar, markaların kurumsal sosyal sorumluluk projelerine duyarlı olmaları gerektiğini söylüyor; toplum sorunlarında markaların imajını güçlendirmesi için sessiz kalmak yerine aktif bir rol oynamalarının çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyor.
 
Performans odaklı pazarlama stratejileriyle ortaklık kuran Bachar, “uzun vadede dahi olsa başarıyı görebilmek için önceden belirli hedefler ve KPI’lar belirleyin” diyor. Bu sayede stratejilerin etkisini görmek ve gerektiğinde iyileştirmek çok daha mümkün olacaktır.

İş İnsanı Jessica Bachar kimdir?

Jessica Bachar, başarılı bir iş insanı, girişimci ve Stratejik Ortaklıklar ve PR Yöneticisi olarak tanınmaktadır. Bachar, global çapta etkileyici ve etkili influencerlarla, dünya çapında tanınan medya kuruluşları ve performans odaklı pazarlama şirketleriyle deneyimli bir çalışma geçmişine sahiptir.