Mersin Kızkalesi Tatili Ufuk Hotel

Mersin Kızkalesi bölgesinde faaliyet gösteren Ufuk Hotel işletmecisi Vural Saltık ile Mersin Kız Kalesi civarında neler yapılabileceğinden ve otellerinde konaklamanın avantajından konuştuk. Söyleşi sırasında memnun olacağınız çok faydalı bilgiler de öğrendik. Hatta bazıları var ki hem konaklama ihtiyacınızı giderebilir hem de otelin sürprizlerinden yararlanabilirsiniz. Bu otelde kalmanız için kendinize çok fazla sebep bulabilirsiniz.

Mersin’de otelin bulunduğu konum oldukça merkezi bir yer olup turistik amaçlarla gelen kişilerin oteliniz yakınlarında gezebilecekleri ve doya doya vakit geçirebilecekleri yerler var mı?

Otelimiz Kız Kalesi’ne yaklaşık 50 metre mesafede bulunuyor. Birçok turistik mekana, denize ve eğlence yerine de oldukça yakın. Kız Kalesi, Çağlayan Vadisi, Akkale, Cennet Çöküğü, Cehennem Çukuru, Karacaoğlan Şelalesi, Elaiussa Sebaste Antik Kenti, Kanlı Divane, Paşa Türbesi gibi çok sayıda turistik yere de kolayca ulaşabilirsiniz. Otelimizde konaklayarak buraları gezmek için saatlerinizi yolda harcamamış olursunuz. Mevki olarak çok iyi bir konumda olduğundan hem doğal güzellikleri yaşayıp hem de tarihi yapıları görmenize imkan vardır. Saatlerce oradan oraya dolanmak yerine birçok yere otelimizden kolayca ulaşabilirsiniz. Tatil yaparken denize girip, doğal güzellikleri keşfedip tarihe de tanıklık edebilirsiniz. Birçok otelde bulamayacağınız bu imkanı otelimiz, size konumu gereği de sağlayacaktır. Aracınız varsa aracınızla gezebilirken dilerseler de konaklayanlara özel tur düzenleyebiliyoruz.

Denize rahatça girmek ve güneş ile kumun tadını çıkarmak için otelimizin bulunduğu konum oldukça iyidir. Sahile kısa sürede ulaşacağınızdan sabahın erken saatlerinde bile denize girebilirsiniz. Denize girmeden önce sauna ve havuz keyfini otelimizde de yapabilirsiniz.

Otelinizde konaklamak bazı turistik yerlerde avantaj sağlıyor mu?

Müşterilerimiz dilerse Mersin’deki turistik ve gezilecek yerlere turlar düzenliyoruz. Otelimizde konaklayan müşterilerimize özel olarak organize edilmiş Kız Kalesi turlarımız da oluyor.

Müşterilerimiz otelimizde konakladıklarını söyleyerek su sporlarında indirim imkanı yakalayabilir. Ayrıca denize girmek için şezlong ve şemsiye kiralamak istediklerinde otelimizde konakladıklarını söyleyip denizde de indirimlerden yararlanabiliyorlar.

Otelde konaklayanların sıkılmamaları için özel programlarınız ya da aktiviteleriniz oluyor mu?

Otelimizde sauna ve havuzumuz var, müşterilerimiz dilerseler burada vakit geçirebilirler. Akşamları otel barımızın ortamı da çok güzeldir. Hafta sonları burada canlı müzik ve fasıl eşliğinde keyifli saatler de geçirebilirsiniz. Sadece canlı müziği için bile otelimizi çok sayıda kişi tercih ediyor.  

Odalarınızın özellikleri nasıl, yaz sıcağında odaları ne ile serinletiyorsunuz?

Odalarımız 2, 3 ve 4 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Standart odalarımız 31 tanedir. Oda içinde kendinizi evinizde gibi hissedebilmeniz için klima, televizyon ve buzdolabı bulunuyor. Televizyonda uydu sistemi olduğundan canınız sıkıldığında televizyonda da vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca odalarda ve lobide Wi Fi de var. Televizyonda vakit geçirmek istemiyorsanız Wi Fi ile internette de vakit geçirebilirsiniz.  

Otelinize evcil hayvan kabul ediyor musunuz?

Hayvan sever bir otel olduğumuzdan müşterilerimizin evcil hayvanlarını da otelimize kabul ediyoruz. Müşterilerimizin tatile çıkarken evcil hayvanımı nereye bırakacağım endişesi yaşamalarını istemiyoruz.

Otelimizde konaklamak, yaz tatilinin keyfini Kızkalesi sahilinde yaşamak için buradan rezervasyon yapabilirsiniz. Ayrıca işletmemizin sosyal medya hesaplarına da https://www.instagram.com/ufukhotelmersin/ adresinden erişebilirsiniz.