Real Madrid, inatçı Real Sociedad tarafından hüsrana uğradı ve Barcelona sevindi

Bu dönem LaLiga Santander şampiyonluk yarışında daha fazla iniş çıkışlar olacak , ancak Real Madrid evinde daha fazla puan kaybederek şüphesiz inisiyatifi Barcelona'ya devretti.

Real Sociedad , Estadio Santiago Bernabeu'ya geldi , ancak ev sahibini 95 dakikalık futbolla boğmayı başardılar ve hayati bir puan aldılar. Barcelona Cumartesi günü az farkla bir galibiyet elde ettikten sonra, sezon henüz orta aşamada olmasına rağmen, ivme bu hafta sonundan sonra Katalan devlerinin lehine dönebilir. Oyun oynamak çok kolay hemen megapari hesabı oluşturun sizde katılın.

Real Madrid'de kıvılcım yoktu

Vinicius Jr, Rodrygo Goes ve Karim Benzema, Pazar günü Carlo Ancelotti'nin ilk 11'inde yeniden bir araya geldiler, ancak üçlüden hiçbiri maçta iz bırakamadı. Genellikle, Los Merengues'in saldırısına bir kıvılcım verme görevi Vinicius Jr'a emanet edilir, ancak Pazar akşamı her zamanki halinde değildi.

Sakin bir ilk yarı iki taraf için de fazla şans görmedi ve Federico Valverde devre arasında yaptığı hatalı savunan şampiyonların tutarsız performansını özetledi.

İkinci yarı da büyük ölçüde aynıydı, ancak Aritz Elustondo 56. dakikada çok ciddi gibi görünen bir sakatlık yaşadı. Bu durdurma, Vinicius Jr ceza sahasına dalıp Alex Remiro'yu rahat bir şekilde kurtarana kadar oyunun dışında olan ritmi aldı. Takefusa Kubo, sakatlığın ilk dakikasında Belçikalı'nın kalesinin ortasında Thibaut Courtois tarafından kurtarılan bir şut buldu.

Düdük, kasvetli bir maçı sona erdirdi ve Real Madrid'i Barcelona'dan beş puan geride bıraktı.