Trabzonspor'da Abdullah Avcı istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı görevinden istifa etti. Kulübün kararı resmi olarak açıklaması bekleniyor.

 Trabzonspor olağanüstü kongreye gitti ve teknik direktör Abdullah Avcı görevinden ayrılma kararı aldı. Ahmet Ağaoğlu'nun cumhurbaşkanlığından ayrılmasının ardından Abdullah Avcı'nın kongrede yeni yönetimin seçilmesinin önünü açmak için böyle bir karar aldığı öğrenildi. Kulübün kararı resmi olarak açıklaması bekleniyor. kralbet giriş

 Abdullah Avcı'nın istifa kararının kesin ve geri alınamaz olduğu tespit edildi. İstanbul'da bulunan Avcı, yarın eşyalarını alıp şehri terk etmek için Trabzon'a gidecek.

 Abdullah Avcı, Ümraniye mağlubiyetinin ardından şunları söyledi: "İç sahadaki 36 maçın ardından kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz, bazen ilginç durumlar yaşıyoruz." dedi.

 Trabzonspor'da süreç, başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifası ve Kongre'nin olağanüstü kararıyla ilerliyor.

 Kulis'teki listede adı geçen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu'nun kongre sürecinde izlenecek yol haritasını belirlemek için beldeye gelerek görüşmelerde bulunduğu belirtildi. .

 Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve başkan yardımcısı Mehmet Yiğit Alpi ile eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda adı geçen isimler arasında yer alıyor.

 ERTUĞRUL DOĞAN ADAY DUYURUSU

 Trabzonspor'da yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında alınan karar sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu istifa etti. Ağaoğlu'nun istifasının ardından görevi devralan Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifa kararı almasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı.

 Doğan, sosyal ağlardan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 Değerli Trabzonsporlular. Öncelikle Ahmet Ağaoğlu başkanımıza hizmetleri ve bize öğrettikleri için teşekkür ettiğimi vurgulamak istiyorum.

 Başkanımız Sn. Ağaoğlu ve yönetim kurulumuzla tam 5 yıl önce, Nisan 2018'de zorlu ve yorucu bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta sizlerin de desteğiyle birbirinden güzel hikayeler yazıp, biri

 ödül olmak üzere

 ödül verdik. her biri birbirinden değerli şampiyonluklar.