Türkan Aksoy 2022 En Etkili 25 Ekonomisti Arasında

Başarılı kariyeri ve eğitim hayatıyla Türkan Aksoy 2022 en etkili 25 ekonomisti arasında yerini almayı da başarmıştır. Azimli ve çalışkan biri olarak yaptığı her işten en iyi sonucu almayı hedef haline getirmiş biridir. Genç yaşına rağmen çeşitli bankalarda birçok bölümde görev yapmıştır.

Türkan Aksoy bu durumların etkisi sayesinde uzman bir ekonomist olarak anılmaktadır. Aldığı eğitimin ve yaptığı işlerin sonucu olarak 2022 yılında en etkili 25 ekonomisti arasına girmeyi başarmakla kalmamış etkili işler yapmaya da devam etmeyi planlamıştır. Sahip olduğu bilgi, donanımı ile bu alanda çeşitli başarılara da sahip olmayı amaçlayan biridir.

2022 yılı içerisinde adının daha sık duyulma başladığı söylenebilir. Ekonomi dalında yüksek lisans yapması da bu durumun ortaya çıkmasını etkilemiştir. Bir ekonomist olarak ülkelerin ekonomik sorunlarını ve çözümlerini deneyimleri ile öğrenmiştir. Bu sayede ülkemiz için gereken planlama ve ekonomik çalışmalara katkı sağlayabilecek donanıma sahiptir. Bu durum sayesinde başarılı ekonomistler arasında yerini alır. Türkan Aksoy ’un kişisel web sitesine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Türkan Aksoy Kimdir?

Üniversite hayatından sonra ekonomi alanı ile ilgili konferans ve eğitimler almaya devam ederek Türkan Aksoy olmayı başarmıştır. Dünya çapında bir sorun olmaya başlayan ekonomi alanında çeşitli araştırmalar yaparak kendini her açıdan geliştirmeye devam eder. Eğitim dışında tecrübeleri de ekonomist olması için destekleyici unsurlar arasında ilk sıralarda yerini alır.

Ekonomist olmak için ideal özelliklere sahiptir. İnsan ilişkileri, analiz yeteneği ve doğru kararların verilmesi gibi gerekli özellikleri taşır. Böylelikle ekonomi alanında gerekli donanıma sahip kişiler arasında yer almayı başarır. Analiz yeteneği ve doğru karar verme becerisi sayesinde kısa sürede birçok başarılı işe imza atmayı başaran genç bir iş kadınıdır.

Türkan Aksoy yurtiçi ve yurtdışı ekonomik sorunlar hakkında detaylı inceleme yaparak, nasıl bir yol izlenebilmesi hakkında da düşüncelere sahiptir. Ekonomik olarak çözülmesi gereken sorunlar hakkında bireylere gerekli anlatımı yapabilecek özelliğe sahiptir. Yeteneğinin olumlu etkisi sayesinde Türkan Aksoy, ekonomik alanda çözümler için yardım alınması gereken ve ekip çalışması içinde uygun biridir.

Türkan Aksoy Güvenilir mi?

Ekonomi alanında yapılan her işte önemli etken güvenilir işler yapmaktır. Türkan Aksoy için güvenilir biri olduğu net şekilde ifade edilebilir. Yaptığı işler sonucu elde ettiği başarılar bu sonuca kolaylıkla varılmasını sağlamaktadır. Kurumlar dışında şahıslar içinde gereken titizlikle işini en iyi şekilde yapabilecek potansiyele sahip bir ekonomisttir.

Tarafsız ve güvenilir bir ekonomist olarak çeşitli başarılara sahip olunması mümkün olur. Türkan Aksoy’da bu bilinç ve prensip bulunmaktadır. Aldığı eğitimler onun için en büyük başarı kaynağıdır. Tecrübeli ve bilinçli bir ekonomist tercih edilmesi gereken durumlarda en ideal seçenektir. Doğru kararları ile istenen çözüm yollarının bulunmasına yardımcı olacak donanımı mevcuttur.

Ülkemizin ekonomik durumu ve bu durumdan en iyi şekilde nasıl olumlu çözümler bulunması gerektiğini bilen uzman kişilere ihtiyaç duyulur. Güvenilir ve etkili iletişimi sayesinde Türkan Aksoy, sorun çözme odaklıdır. Her işini titiz ve doğru şekilde yapmak için gereken özeni göstermeyi amaçlar. Buda işlerinde olumlu etkilerin alınmasını sağlayan temel sebepler arasındadır.

Türkan Aksoy’un Çalışmaları

Türkan Aksoy çalışma hayatı başarılı ve oldukça etkileyici işlerle doludur. Genç yaşta farklı ülke ve bankalarda görev yapmış olması sayesinde tecrübe kazanmasını sağlamıştır. Üniversite bitiminden sonra ABD’de KeyCorp Bankasında kredi bölümünde ilk işine başlamıştır. Daha sonra burada edindiği deneyim sayesinde HSBC Bankasında işe başlamıştır.

HSBC Bankası içinde hisse senetleri risk biriminde görev yapmaya başlamıştır. Bu sayede kariyerinde portföy yöneticiliği de yapmasına olanak sunulmuştur. Kazandığı tüm bu deneyimler ile başarılı bir iş hayatına sahiptir. Banka sektörünün ardından IB/Hesap yöneticiliği yapmaya karar vererek 2020 yılında ülkense kesin olarak dönüş yapmıştır. Burada hedeflediği iş alanında çalışmalar yapmayı istemiştir.

Sosyal medya alanından kendine ait bir portföy oluşturmuştur. Kendi yapmış olduğu portföy yöneticiliği için 240’a yakın hesapla iş yapmayı sürdürmektedir. İsteyen bireylerin bu alanda Türkan Aksoy ile iletişime geçerek gereken portföy desteğini alması mümkündür. Ekonomik olarak doğru ve tarafsız fikir alışverişi yapmak için uygun bir ortamdır. Destek alma açısından tercih edilmesi mümkündür.